Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: ARESTAT preventiv pentru tâlhărie. Bărbatul din Alba Iulia care, ajutat de o minoră, a furat bani din casa unui tânăr a ajuns după gratii

Publicat

arestat_catuse Bărbatul de 37 de ani din Alba Iulia care este cercetat pentru tâlhărie, după ce a agresat şi păgubit un tânăr, în propriul apartament, a fost arestat preventiv. Reamintim că acesta a pătruns în locuinţa victimei, ajutat de o adolescentă de 14 ani şi a furat 1500 de lei şi două telefoane mobile.

UPDATE: Potrivit unor surse, tânărul de 32 de ani care a fost tâlhărit ar fi fost acostat într-un local de minoră, apoi s-au deplasat la locuinţa acestuia şi ulterior a fost agresat de bărbatul de 37 de ani, în apartament.

B.F.C., de 37 de ani, din Alba Iulia, a ajuns luni în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, fiind posesorul unui mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Bărbatul fusese reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, fiind bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie, faptă reclamată poliţiei duminică dimineaţa.

Acesta a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea Parchetului şi a emis pe numele său, un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi Bărbat din Alba Iulia, REŢINUT pentru TÂLHĂRIE. În complicitate cu o adolescentă, a furat dintr-o locuinţă 1500 de lei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax