|

ARMIN van BUUREN revine pe scena Festivalului UNTOLD, în 2016. 30.000 de bilete au fost deja cumpărate de fani

ARMINvanBUUREN_UNTOLD2016Cel mai cunoscut și dorit DJ al lumii, Armin van Buuren, revine pe scena celui mai bun festival din Europa, Untold. Pe lista regilor genului electronic-dance-music care vor fi prezenți în această vară la Cluj se află şi Tiesto, Hardwell şi Afrojack.

Armin van Buuren își păstrează astfel promisiunea făcută la prima ediție UNTOLD, în fața a 70.000 de oameni, de a se întoarce pe scena celui mai așteptat festival din România.

A fost atât de impresionat de publicul UNTOLD încât, la ediția din 2015, Armin van Buuren, a stat pe scenă peste trei ore, trecând cu aproape două peste programul stabilit. Căldura cu care a fost primit de către fanii săi l-a sensibilizat atât de tare pe artist, încât la finalul show-ului a fost vizibil acaparat de emoții, transmit organizatorii.

Peste 40.000 de fani l-au votat și l-au dorit pe Armin van Buuren din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc în topul preferințelor, iar dorința lor de a-l avea din nou pe Regele Trance-ului în România devine realitate. De altfel, artistul olandez a fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii de către DJ Magazine.

Armin van Buuren promite că va aduce pe scena UNTOLD un show incredibil, care face parte din turneul mondial de promovare a noului său album, Embrace, ce va debuta în luna mai la Amsterdam.

“Ne bucurăm că Armin van Buuren a apreciat atât de mult festivalul UNTOLD încă de la prima ediție. A stabilit de la început o relație specială cu fanii, iar la finalul show-ului am remarcat cu toții cât de impresionat a fost de publicul din România. Drept dovadă, iată că revine pe scena noastră și la ediția din acest an”, a spus Bogdan Buta, general manager Untold.

La aproape 4 luni de la punerea în vânzare a abonamentelor, 30.000 au fost deja cumpărate de fanii UNTOLD. Marți, 9 februarie, începând cu ora 12.00 au fost puse în vânzare alte 5.000 de abonamente la prețul de 340 lei + taxe.

Festivalierii pot achiziționa și abonamente VIP la prețul de 600 de lei +taxe. Ulterior vor fi disponibile și bilete de o zi, însă numărul lor va fi limitat.

UNTOLD a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda.

O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015. UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=467507avatar Publicat de pe 9 februarie 2016
Publicat în ACTUALITATE, MONDEN, Muzica.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • dddd: Ma uitam acum intr-un calendar si stupoare: pe data de 25 februarie si crestinii greco -catolici il sarbatoresc...
  • violeta matei: am platit taxa in anul 2010,nu o mai pot recupera?
  • Mdda: Saracii pelerini, nu au avut bani de hotel. Si pentru copiii orfani si care nu au ce manca de ce nu au ridicat...
  • ab2000: Va plangeti toata ziua ca e parcare cu plata, dar cand mergeti in alte orase (Cluj, Sibiu, etc) platiti...
  • Ionel: Deci producatorii de placi de baza nu au decat sa faca un update in managemetul I/O prin care stingerea si...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI