Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Artistul Ștefan Balog din Aiud, autor al unei lucrări monumentale din lemn, amplasată la Mallnitz, Austria

Publicat

balog Artistul aiudean Ștefan Balog a reprezentat România, alături de sculptorul tulcean Gheorghe Munteanu – la Rezidența intenațională de Artă DFEWA din Mallnitz (Austria), organizată în perioada 20-30 septembrie 2017.  La eveniment au participat pictori, graficieni și sculptori din Italia, Danemarca, Muntenegru, Turcia, Ucraina și România.
”Timp de zece zile, frumoasa localitate din Alpii austrieci a oferit condiții optime pentru creație, artiștii participanți având totodată posibilitatea de a vizita obiective turistice din zonă.
Cu ocazia simpozioanelor de prezentare artistică Stefan Balog a făcut o sinteză a principalelor activități desfășurate de Fundația Inter-Art. La sectorul de sculptură a mai participat, alături de Stefan Balog și Gheorghe Munteanu, şi tânărul artist muntenegrean Enes Kurgas.
Cei trei au creat, printre altele, și câte o lucrare monumentală din lemn care va îmbogăți pe viitor patrimoniul cultural din Mallnitz”, se arată într-un comunicat al Fundaţiei, transmis pe adresa redacției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax