Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ASTĂZI: A apărut Nr 2 al Săptămânalului ALBA 24. Se difuzează la toate chioșcurile de ziare din județul Alba

Publicat

Astăzi, la toate chioșcurile de difuzare a presei din județul Alba puteți găsi  numărul 2 al noului săptămânal Alba24,  În cele 16 pagini full color puteți descoperi  cum s-a reinventat un om de afaceri falimentar care acum a devenit un  ”lup moralist” și dă lecții despre cum se obține succesul în business. De asemenea veți descoperi jocurile de culise din timpul alegerilor de la PSD Alba, tratate cu umor, în paginile ”Bârfe din 3 Surse”.

Tot acolo mai puteți vedea fotografii satirice despre politicienii locali, insoțite de comentarii pline de ”tâlc”.  Săptămânalul mai conține și un SUPLIMENT  TV cu PROGRAMELE  celor mai importante canale TV difuzate din perioada de joi, 18 aprilie, până miercuri, 24 aprilie.

În săptămânalul Alba24 mai puteți citi articolele din paginile de Anchete, Politică, Administraţie, Sănătate şi frumusete, Sport, Junior şi “Testul de sinceritate”  și o pagină cu anunțuri de Mica Publicitate, în care oricine poate publica ANUNȚURI GRATUIT,  dacă le postează, tot gratuit,  prin intermediul secţiunii online anunţuri.alba24.ro.

În plus, în cele două pagini de pamflet și satiră politică denumite “Bârfe din 3 surse” veți putea citi pe  povești haioase despre năravurile politicienilor locali. Vă prezentăm în avanpremieră una dintre fotografiile cu ”miez” din paginile Bârfe din 3 Surse.

Pretul unui ziar este de 1 leu și se găsește începând de luni dimineața la toate chioșcurile de difuzare a presei din județul Alba.

 


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax