Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Alba Mall aniversează 9 ani. Noaptea reducerilor și super-concert Vescan și Maxim

Publicat

IMG_5612Sâmbătă, 26 noiembrie, Alba Mall a sărbătorit 9 ani de la deschiderea complexului comercial. Albaiulienii și turiștii aflați în municipiul Alba Iulia au fost așteptați la o sesiune de „shopping m’all inclusive” cu reduceri aniversare, între orele 18.00 – 23.00, la cel mai important centru comercial din județ.

Începând cu ora 20:30, sute de persoane au cântat și dansat alături de Vescan și Maxim, într-un super-concert susținut pe scena amplasată în „orașul” Alba Mall.

Cei prezenți la eveniment au „înghețat”, timp de câteva secunde, alături de MC Kotto și DJ Paul, în cadrul unei provocări ce a devenit virală, în ultimele săptămâni, pe rețelele de socializare. Este vorba despre „Mannequin Challenge”, o fimare în care persoanele care participă rămân „îngheţate” ca nişte manechine, în timp ce pe fundal rulează, de obicei, melodia „Black Beatles”, de Rae Sremmurd.

YouTube video

În procente, reducerile aplicate de magazinele din Alba Mall în noaptea de sâmbătă, 26 noiembrie, au pornit de la 8% şi au ajuns chiar şi până la 50%.

Alba Mall, cel mai mare complex comercial din Alba Iulia şi-a deschis porţile pentru prima dată în 2007. Atunci, aproape 20 000 de oameni dornici să vadă, să experimenteze, să cumpere şi să se bucure de ceea ce s-a creat pentru ei au trecut pragul locaţiei.

Gândit din start ca o construcţie atipică faţă de centrele comerciale clasice, Alba Mall a fost creat ca un “oraş în oraş”, cu mini-străzi interioare, zone de promenadă sau pieţe în miniatură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax