Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Curs de muzică ezoterică și muzicoterapie, susținut de compozitorul Dorin Achim, la Alba Iulia

Publicat

Iubitorii muzicii și cei interesați de una dintre cele mai moderne terapii alternative, cea prin muzică, pot participa, începând de marți, la cursul de muzică ezoterică și muzicoterapie. Cursul este susținut de compozitorul Dorin Achim, se desfășoară de 5 ani în România și de 3 ani în Alba Iulia. Conferința de deschidere are loc marți, 15 octombrie, la ora 17.30, în Salonul Albastru de la Hotel Parc. Intrarea este liberă.

Cursul de muzică ezoterică și muzicoterapie este condus de compozitorul Dorin Achim din Făgăraș. Cu o experiență de peste 12 ani în studiul terapiilor prin muzică, Dorin Achim este autorul mai multor cărți și CD-uri. El nu este parte din nicio mișcare organizată, iar cursurile se desfășoară în parteneriat cu diverse asociații. Cel din Alba Iulia este organizat prin Asociația Diamant din Alba Iulia, coordonată în acest an de Crina Dumitrescu.

Pe lângă Alba Iulia, cursul se ține și în București, Cluj-Napoca, Drobeta Turnu Severin, Huși, Deva, Vaslui, Petroșani, Iași, Mediaș, Brașov și Turda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. costi

    vineri, 25.10.2013 at 21:27

    Dorin Achim este instructor MISA dupa cum este prezentat chiar pe site-ul oficial al MISA. Asta vara a tinut cel putin o conferinta in cadrul taberei MISA de la Costinesti.
    Asa ca afirmatia ” El nu este parte din nicio mișcare organizată,…” este praf in ochi si, din cite stiu, poate fi incadrata la „publicitate inselatoare”.

  2. cucu

    duminică, 16.02.2014 at 09:22

    Nu inteleg care e problema? Ce te deranjeaza? MISA are doar cativa membri, restul sunt elevi sau, colaboratori, deci este adevarat ceea ce scrie in acest anunt. Daca nu te intereseaza subiectul nu te mai baga singur in seama. Exista un proverb care spune „Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax