Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FRANȚA – ROMÂNIA, LIVE pe ProTV, la ora 22:00. Echipa națională va deschide UEFA Euro 2016. Echipele probabile

Publicat

13407087_601885379989076_7039465789194552473_n În această seară, de la ora 22:00, în direct pe Pro TV, echipa noastră națională va debuta la UEFA Euro 2016 împotriva formației antrenată de Didier Deschamps. Anghel Iordănescu promite o tactică mai ofensivă, prin care să îi surprindă pe cocoşii galici.

Aşteptarea a luat sfârşit. La jumătate de an de când a aflat că va deschide în premieră un turneu final, România e pregătită de duelul cu Franţa.

„Mergem pe linia pe care noi ne-am pregătit-o în ultima perioadă, nu dorim să jucăm defensiv, vrem un joc echilibrat, în care să punem probleme francezilor, știind că în defensivă Franța are o sumedenie de puncte nerezolvate”, a spus selecționerul Anghel Iordănescu.

Suporterii români prezenţi astăzi în Paris sunt așteptați în Fan Zone, lângă Tour Eiffel, intrarea 3, la un eveniment organizat împreună cu LSRS Franța și Clubul EntRO. Fan Zone-ul se deschide la ora 16:00, ora locală, iar cei care nu au bilet la meci pot viziona meciul acolo. Federația Română de Fotbal le-a pregătit diverse activități fanilor, care vor fi întâmpinați de Smiley și Pavel Bartoș și care se vor putea întâlni și cu doi foști internaționalei, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergare, pantofi ciclism, ghete fotbal, pantofi skateîncălțăminte drumeție, pantaloni scurti, tricouri și bluze de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

Reprezentativa României joacă în această seară, pe Stade de France, pentru prima oară în istorie în meciul de deschidere al unui turneu final.

La fel ca la Euro 2008, România debutează la Campionatul European împotriva Franței. La precedenta participare a tricolorilor la un turneu final scorul a fost 0-0.

Ultima întâlnire între cele două selecționate datează din 6 septembrie 2011. La București, cu ocazia inaugurării Arenei Naționale, rezultatul a fost, de asemenea, 0-0.

În 15 confruntări cu Franța, România are 3 victorii, 5 egaluri și 7 înfrângeri, golaveraj 15-19.

Începând cu ora 17:30, ora locală, fanii prezenți în Fan Zone care au bilet la meci vor fi direcționați către stadion. Organizatorii și autoritățile recomandă tuturor suporterilor să fie prezenți din timp la stadion, accesul fiind permis doar în urma unor filtre de securitate. Porțile Stade de France se deschid la ora locală 18:00, iar ceremonia de deschidere începe la ora locală 20:00.

Jurnaliștii francezi prezintă echipele probabile pentru meciul din această seară. În poarta României, Tătărușanu pornește cu prima șansă în fața lui Pantilimon, în timp ce în apărare și la mijloc nu este nicio surpriză.

Echipa probabilă a României: Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ – Pintilii, Hoban – Adi Popa, Stanciu, Stancu – Andone

Echipa probabilă a Franţei: Lloris – Sagna, Koscielny, Rami, Evra – Kante, Pogba, Matuidi – Griezmann, Giroud, Payet

sursa: stirileprotv.ro, digi24.ro, frf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax