Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Întreruperi la furnizarea apei potabile în Blaj, Petrisat, Valea Lungă, Lunca şi Lodroman. Se execută lucrări la rețeaua de distribuție

Publicat

apa ruginie robinet SC Apă CTTA Alba Sucursala Blaj a anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile, timp de mai multe ore, în cursul zilei de joi, 18 august, în cartierul Fabricii din Blaj şi în localitatea componentă Petrisat, între orele 11.00 – 15.00, precum şi în satele Valea Lungă, Lunca şi Lodroman, între orele 09.00 – 13.00. Motivul acestor întreruperi este dat de lucrările de intervenţie în vederea remedierii unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, informează un comunicat al furnizorului local de apă.

Joi, 18 august 2016, între orele 11.00 – 15.00, se va sista furnizarea apei potabile în cartierul Fabricii din municipiul Blaj şi în localitatea componentă Petrisat, în vederea remedierii unei avarii apărute în reţeaua de distribuţie a apei de pe strada Fabricii.

Tot joi, 18 august 2016, între orele 09.00 – 13.00, furnizarea apei va fi întreruptă în satele Valea Lungă, Lunca şi Lodroman, în vederea executării unor lucrări la reţeaua de distribuţie a apei de pe strada Gării din localitatea Valea Lungă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax