Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LUNI, LA BUCUREȘTI: Deputatul independent Călin Potor se înscrie în PNL

Publicat

Deputatul independent Călin Potor a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, că luni, la orele prânzului, îşi va anunţa oficial intrarea în PNL, la Bucureşti.

Reamintim că deputatul Călin Potor a renunţat la apartenenţa la partidul de guverământ în luna august a acestui an, nemulţumit de măsurile pe care le lua Guvernul Boc, moment în care declara că: „Nu rămân independent, cu siguranţă va trebui să aleg un partid de Opoziţie serios, PSD sau PNL”. Potor s-a alăturat, în perioada următoare deciziei de a ieşi de la putere, mai multor manifestări ale PNL, printre care protestele locale împotriva Robertei Ananstase, şeful Camerei Deputaţilor, acuzată de “frauda de la votul Legii Pensiilor”.

Călin Potor a fost membru al Partidului Democrat din 1994 şi preşedinte al organizaţiei locale PD-L. A fost viceprimar al municipiului Alba Iulia şi manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

Declaraţia deputatului a fost făcută la şedinţa în care reprezentantele Organizaţiei de Femei a PNL Alba Iulia au ales, în funcţia de preşedinte al acestei structuri din interiorul partidului, la nivel local, pe Anda Udrea, iar, în funcţia de vicepreşedinte, pe Delia Mihălţan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax