Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Soluţie la recurs în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” – Adrian Trifa, eliberat, restul în arest

Publicat

UPDATE:  Joi, Ora 19.00

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, joi, recursul procurorilor DIICOT împotriva punerii în libertate a inculpatului Adrian Trifa. Prin urmare, acesta va fi în continuare cercetat în stare de libertate, cu măsura interdicţiei de a părăsi localitatea. De asemenea, acestuia îi este interzis, pe timpul desfăşurării procesului, să se întâlnească sau să vorbească cu ceilalţi inculpaţi din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” sau cu familiile acestora.

Instanţa a respins şi recursul formulat de ceilalţi învinuiţi în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, care solicitau să nu fie prelungit mandatul de arestare preventivă şi să fie cercetaţi în stare de libertate. Cei 11 vor rămâne în arest. Decizia instanţei de judecată este definitivă.

Inculpaţii din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” s-au prezentat joi, din nou, în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Alba Iulia. Procurorii DIICOT au înaintat recurs împotriva hotărârii Tribunalului Alba de a-l pune în libertate pe învinuitul Adrian Trifa. În cazul în care Curtea de Apel va hotărî respingerea recursului formulat de procurori, acesta va fi liber să părăsească arestul.
Nemulţumiţi de decizia magistraţilor Tribunalului Alba, de a prelungi mandatul de arestare preventivă pentru încă 30 de zile, restul invinuiţilor – Teodor Şchiop, Adrian Bălan, Claudiu Vulpe, Sergiu Cândea, Virgil Dura, Gheorghe Lupu, Nicolae Muntean, Ioan Roşca, Petru Şerpu, Ioan Decean şi Gabriel Bakai – au înaintat recurs Curţii de Apel Alba Iulia.

„Cauza nu a fost încă preluată de magistraţi, dar urmează să fie judecată astăzi, cel mai probabil în următoarele două ore”,  a explicat joi, în jurul amiezii, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax