Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Show TOTAL în a doua zi de ALBA FEST. Inna, Willy William şi James Arhur, pe scena din Piața Cetății

Publicat


alba fest Albaiulienii și turiștii sunt așteptați la cea mai importantă zi de la Alba Fest. În a doua zi de festival la Alba Iulia vin trei artiști de talie mondială. Îi vom asculta LIVE pe Inna, Willy William şi James Arhur.

Vezi şi FOTO-VIDEO: IMPOSSIBLE se poate și la Alba Iulia: SHOW cum n-a mai văzut CETATEA, cu Willy William, James Arthur şi INNA la ALBA FEST

Desfășurat în cea mai mare cetate a României, evenimentul devine de neocolit de mii de tineri care aleg să-și întalnească idolii în regim de gratuitate și să se distreze la prețuri nepiperate. La toate acestea, adăugați precizia și consistența cu care acest eveniment este conectat la întreaga țară prin cele mai importante canale de comunicare.

Ca să fie mai clar….. ziua de sâmbătă, 28 mai, show total!

Evenimentul din 2016 este forma de facto a podiumului celor mai actuale clasamente muzicale. Este diferenta dintre a auzi o piesa si a avea pe scena cea mai ascultata piesa a anului cantata de Willy William, James Arthur sau Inna. O zi de festival care atinge si depaseste criteriile de top in privinta productiei, de la scena pana la ultimul efect pirotehnic. Poate, singurul festival in care “acces gratuit” inseamna acces garantat la un show absolut, cu artisti a caror faima e depasita doar de numarul de hit-uri.
Duminică, ultima zi de Alba Fest este dedicată iubitorilor de muzică populară și copiilor. De ziua lor, albaiulienii sunt poftiți să-i asculte și să-i aplaude pe unii dintre cei mai apreciați interpreți de folclor: Nicolae Furdui Iancu, Veta Biriș, Dinu Iancu Sălajanu, Laura Lavric, Ioan Bocșa, Sergiu Cipariu, Grupul Icoane, Cornelia și Lupu Rednic, Ansamblul “Mureșul” (Târgu Mureş), Ansamblul Jidvei Romania. Un spectacol veritabil și inconfundabil oferit din suflet, într-un repertoriu tezaur pentru Capitala de Suflet, de către marii cavaleri și doamne ai muzicii populare. Ora de începere a spectacolului este 18.00, în Piața Cetății.

PROGRAMUL PENTRU:

SÂMBĂTĂ, 28 mai 2016

Ora 19.00  CONCERTE. Willy William, Inna, James Arthur, warm-up: Mooving Elements / Scena Piața Cetății
Ora 22.15  CLASSIC & FRESH FOR ALBA FEST. Spectacol de artificii
Ora 00.00  AFTER PARTY / Club Stage

DUMINICĂ, 29 mai 2016
Ora 9.00  Concursul internaţional de machete statice. Expoziție machete tehnică militară / Caponiera Palatul Apor
Ora 10:00 Joacă-te cu Ping şi Pong. Animație stradală pentru copii / Pietonala Mihai Viteazul
Ora 11.00  Gaşca Zurli – animale colorate. Spectacol pentru copii / Scena Piața Cetății
Ora 12.00  Ceremonialul Schimbului de Gardă – Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a
Ora 18.00  CONCERTE. Ansamblul Profesionist „Mureșul”, Veta Biriș, Ioan Bocșa, Sergiu Cipariu și Ansamblul „Icoane”, Laura Lavric, Cornelia și Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu, Dinu Iancu Sălăjanu – acompaniază Ansamblul „Jidvei România” / Scena Piața Cetății.
Cei care își fac probleme privind numărul mare de oameni și a faptului că nu vor putea să se plimbe liniștiți printre tonetele cu mâncare, suveniruri sau băuturi, trebuie să știe că acestea vor fi amplasate pe Latura de Vest a Cetății, tocmai pentru a permite accesul mai ușor a celor care vor să se bucure și de plimbare prin cetatea.
Comercianții interesați să își comercializeze produsele vor avea de plătit 100 de lei pe metru pătrat asta după ce în urmă cu doi ani se plătea 10 lei pe metru pătrat.
Administrația locală dorește, prin mărirea acestei taxe, să facă o selecție a celor care își vor comercializa produsele la diferite evenimente în Alba Iulia. Cu toate că numărul comercianților va scădea, sumele care intră în buget local de pe urma acestor taxe este mult mai mare. De exemplu, în anul 2014 când taxa era 10 lei, primăria a încasat la Alba Fest 10.470 lei, iar în 2015, cu toate că numărul comercianților a scăzut, s-au încasat 45.492 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax