Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atanasiu nu a fost propus ministru al Economiei din cauza învinuirilor DNA: „Am stabilit în partid că nu e cazul, până am dosar penal”

Publicat

După plecarea lui Varujan Vosganian de la vârful Ministerului Economiei, numele lui Teodor Atanasiu a fost unul dintre cele vehiculate pentru preluarea funcției. Cu toate acestea, propunerea nu a devenit niciodată oficială, ba mai mult, însuși Crin Antonescu a declarat că Atanasiu nu se află pe lista celor care ar putea fi desemnați în funcția de ministru al Economiei. Explicația senatorului de Alba a fost existența dosarului penal pe care i l-a deschis DNA Cluj, după referendumul de anul trecut, care ar fi fost folosit de președintele Băsescu împotriva sa.

„Am fost într-un dosar cu încă trei cetățeni pe care doamnele procuror i-a numit interlopi. Eu nu-i cunosc, așa că nu pot să mă pronunț nicicum. Mi-a spus că eu cu cei trei interlopi am constituit un grup infracțional organizat. După aceea, m-a disjuns și pe ei i-a trimis în judecată, s-a și încheiat prima fază. Eu am rămas, disjuns, grup infracțional singur acolo în dosar, pe un raft la DNA Cluj și aștept cu încredere să văd ce se mai întâmplă”, a declarat Atanasiu.

Teodor Atanasiu a fost chemat la DNA Cluj o singură dată, în august 2012, după referendum.

„Am discutat și în partid și am concluzionat că Trăienică ar face cu capul dacă mi-ar vedea numele și ar scoate imediat chestia cu dosarul. În partid am discutat că nu e cazul să mai fiu propus pe nicăieri până am dosar penal”, a mai spus Atanasiu.

Citiți să:

(VIDEO) Teodor Atanasiu neagă orice asociere cu interlopii din dosarul instrumentat de DNA: “Nu i-am văzut în viața mea, nu îi cunosc”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ALBAIULIAN

    sâmbătă, 19.10.2013 at 10:18

    (VIDEO) Teodor Atanasiu neagă orice asociere cu interlopii din dosarul instrumentat de DNA: “Nu i-am văzut în viața mea, nu îi cunosc” , a servit usturoi , gura nu-i miroase!
    Doar nu e naiv , sa nu spun altfel sa recunoasca tov. eutanasiu. Nu a facut nimic pe unde a fost numit , mint si-a umplut pusculita fara fund iar acum mai vrea sefie … cind o zbura porcul o sa mai fie sef !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax