Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Atenţie, începe şcoala, reduceţi viteza!”: Bannere informative şi patrule de elevi, în apropierea şcolilor din Alba Iulia

Publicat

Începerea noului an şcolar şi implicit circulaţia intensă din această perioadă îi determină pe reprezentanţii administraţiei locale să se gândească la siguranţa participanţilor la trafic. În acest scop, Primăria Alba Iulia a demarat o campanie,  adresată în special şoferilor, ce constă în amplasarea mai multor bannere informative pe axul mai multor artere principale din municipiu.

Pe cele 6 bannere va fi inscripţionat mesajul „Atenţie! Începe şcoala. Reduceţi viteza!”, iar conducătorii auto vor primi în trafic materiale informative. Proiectul realizat de administraţia locală în parteneriat cu „Toskana Garten” are ca scop reducerea accidentelor rutiere în interiorul oraşului, în condiţiile în care începutul unui nou an şcolar sporeşte întotdeauna numărul pietonilor, mai ales în apropierea unităţilor de învăţământ.

Siguranţa copiilor reprezintă şi una dintre priorităţile Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba. În următoarea perioadă, poliţiştii vor desemna patrule şcolare, în vecinătatea unităţilor de învăţământ din Alba Iulia care, împreună cu un agent de circulaţie, vor dirija circulaţia elevilor pe trecerile de pietoni. Copiii vor fi echipaţi corespunzător, cu chipiu,  de culoare albă, palete reflectorizante şi îi vor învăţa pe colegii lor să traverseze corect. Primii „poliţişti în devenire” vor fi micuţii de clasa a III-a.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax