Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenționare de călătorie în Croația de la MAE. Mai multe puncte de trecere a frontierei cu Serbia, închise

Publicat

ministerul afacerilor externe_MAE sediu Cetățenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croația sunt atenționați de Ministerul Afacerilor Externe că autoritățile locale mențin măsurile de închidere, pe o perioadă nedeterminată, a mai multor puncte de control trecere frontieră cu Serbia.

Este vorba despre punctele de vamă de la Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2 și Batin.

Circulația rutieră se desfășoară în condiții normale însă pe la principalul punct de control trecere frontieră Croația-Serbia de la Bajakovo-Batrovci, situat pe autostrada Zagreb-Belgrad.

Circulația feroviară este în continuare suspendată pe direcțiile Croația-Slovenia, Croația-Ungaria și Croația-Serbia.

Având în vedere evoluțiile situației din teren, se recomandă cetățenilor români care doresc să călătorească în Croația să consulte paginile de internet ale Automobil Clubului Croat — https://www.hak.hr/en, Companiei Naționale Croate de Căi Ferate — https://www.hznet.hr, Autorității Portuare Croate — https://www.portauthority.hr și Agenției Croate de Aviație Civilă — https://www.ccaa.hr, pentru informații actualizate.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să consulte pagina de internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în App Store și Google Play), care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax