Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionare de călătorie în Ungaria: Blocaj în circulaţia pe autostrada M1, aproape de frontiera cu Austria. Recomandări de la MAE

Publicat

blocaj autostrada Cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria sunt anunţaţi că pe autostrada M1, în zona localității Hegyeshalom, din apropierea punctului de trecere a frontierei cu Austria, s-a creat un blocaj în circulația auto, coloana de mașini ajungând la o lungime de 11 km.

Potrivit unui comunicat al MAE, poliția ungară recomandă următoarele rute ocolitoare pentru a intra în Austria: DN 13 către Komarom, prin Slovacia, intrarea în Austria va fi făcută dinspre Bratislava; ieșirea de pe M1 în dreptul localității Csorna, continuând deplasarea pe DN 85 și DN 84 către Sopron, de unde se poate intra în Austria.

Pentru cetățenii blocați deja în apropiere de Hegyeshalom, poliția ungară va îndepărta parapetul despărțitor al sensurilor de circulație în dreptul km.172, pentru ca autoturismele să se poată întoarce pe sensul de mers către Budapesta și să aleagă una dintre rutele ocolitoare.

Informatii actualizate se mai pot obține din pagina dedicată de Internet: web-site-ul www.police.hu.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (ce poate fi descărcată gratuit din „App Store” și „Google Play”), care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax