Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenţionare meteo: De MARŢI, vremea se răceşte. Ploi şi vânt puternic în mai multe zone ale ţării. La munte, posibile ninsori

Publicat

ploaie

harta meteo De marţi, vremea se răceşte în majoritatea zonelor ţării, iar în peste 20 de judeţe ale ţării este Cod Galben de vânt puternic, ploi şi posibile ninsori la munte. Judeţul Alba nu este inclus în zona de atenţionare meteo, însă vom resimţi gradele mai puţine în termometre. La Alba Iulia, maximele vor urca doar până la 15 grade Celsius.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în perioada 3 mai, ora 9.00 până în 4 mai, ora 21.00, vor fi ploi importante cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori în zona montană înaltă.

În Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei şi zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali pe arii extinse vor fi ploi, temporar mai intense, astfel că se vor cumula local cantităţi de apă de peste 20-30 l/mp şi izolat peste 50 l/mp.

La altitudini mai mari de 1700 m, în special în Carpaţii Meridionali, precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare.

În zonele atenţionate, temporar vântul va avea intensificări cu viteze de 55-65 km/h, iar la munte rafalele vor depăşi 70 km/h.

În sudul, sud-estul şi centrul ţării valorile termice diurne vor caracteriza o vreme rece pentru această perioadă din an.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax