Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au ajuns în arestul poliţiei după ce au furat bunuri dintr-o locuinţă din Şibot şi i-au lovit pe proprietari. Trei tineri cercetaţi pentru tâlhărie

Publicat

Trei tineri din comuna Şibot şi Săsciori au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tâlhărie. Al patrulea este cercetat în stare de libertate. În noaptea de 28 spre 29 iulie, aceştia au intrat în locuinţa unei familii din Şibot pe care o cunoşteau, de unde a furat aparatură audio şi un monitor de calculator, lovind şi două persoane care se aflau în imobilul respectiv.

Poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi marţi, în legătură cu furtul comis în noaptea de luni spre marţi în incinta unui imobil situat în comuna Şibot.

Poliţiştii au fost identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, stabilindu-se că acestea se numesc F.D., de 24 de ani, din comuna Şibot, F.V., de 25, I.G., de 20 de ani şi A.G., de 28 de ani, din comuna Săsciori.

În sarcina celor patru persoane poliţiştii au reţinut faptul că în noaptea de 28/29 iulie în jurul orelor 3.30, s-au deplasat pe raza comunei Şibot, la locuinţa unei familii pe care o cunoşteau, iar din interior au sustras aparatură audio şi un monitor de calculator şi au lovit două persoane ce se aflau în imobilul respectiv.

Miercuri, faţă de F.D., F.V şi I.G. s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată”. Aceştia sunt depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax