Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au condus maşini neînmatriculate, pe DN1, la Sîntimbru şi Galda de Jos. Şoferi din Alba Iulia şi Simeria, cu dosare penale

Publicat

Doi şoferi din Alba Iulia şi Simeria sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost surprinşi în trafic, pe DN1, la volanul unor maşini neînmatriculate sau radiate din circulaţie. “Filtrele” poliţiştilor au fost localizate la Sîntimbru şi Galda de Jos.

Marţi, la ora 9.48, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control, pe DN 1, în afara localității Sîntimbru, un autoturism condus de M.O.C., de 26 de ani, din Alba Iulia.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat nu este înmatriculat în circulaţie, motiv pentru care faţă de M.O.C. a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În aceeaşi zi, la ora 16.45, tot pe DN 1, în afara localității Galda de Jos, a fost depistat V.A., de 21 de ani, din Simeria, judeţul Hunedoara, care conducea un autoturism radiat din Germania din luna august 2013.

Şi faţă de V.A., poliţiştii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax