Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au început înscrierile la Şcoala postliceală de asistenţi medicali din Alba Iulia. Vezi când are loc primul examen şi în ce va consta

Publicat

Înscrierile la Şcoala Postliceală FEG Alba Iulia au început luni. Prima testare pentru cele 9 specializări, care sunt autorizate de Ministerul Educaţiei va avea loc în data de 24 iulie, iar la aceasta sunt disponibile 60 de locuri. Examenul pe care îl vor susţine cei interesaţi va consta într-un test grilă din chimie, biologie şi psihologie. Taxa de înscriere este de 100 de lei.

Înscrierile la Şcoala Postliceală FEG Alba Iulia se pot face la următoarele specializări:

• Asistent medical generalist

• Asistent medical de farmacie

• Asistent medical de balneofiziokinetoterapie

• Asistent medical de radiologie

• Asistent medical de laborator

• Asistent de igiena si sanatate publica

• Asistent medical de nutriţie şi dietetică

• Ergoterapeut

• Asistent pentru ocrotirea persoanelor vârstnice

Pentru înscrieri, candidaţii trebuie să se prezinte cu o copie după cartea de identitate, copie după certificatul de naştere, iar, dacă este cazul, şi copie după certificatul de căsătorie, iar restul actelor necesare vor putea fi duse pe parcurs.

Înscrierile se pot face la sediul şcolii din Alba Iulia, de pe strada Octavian Goga, nr.11, în incinta Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” . Pentru cele 9 specializări de asistenţi medicali se pot înscrie absolvenţi de liceu cu sau fără bacalaureat. De asemenea, la finalul celor 3 ani de studiu vor fi date diplome, care să ateste specializarea efectuată, care va fi eliberată de Ministerul Educaţiei.

Taxa de şcolarizare pentru candidaţii care nu obţin un loc la fără taxă este de 1.900 de lei, pe un an şi poate fi achitată în 3 rate. Cei care vor urma cursurile de asistenţi medicali pot obţine de-a lungul anilor de studiu burse de merit sau sociale.

După data de 15 august va mai avea loc un al doilea examen pentru înscrierea la Şcoala Postliceală, dar asta se va face în funcţie de numărul de locuri rămase după prima testare din 24 iulie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Lidia D

    sâmbătă, 11.06.2016 at 13:07

    Buna ziua!Eu momentan locuiesc in Olanda dar undeva la jumatea verii ma intorc in Romania!Eu nu am luat bacul dar vreau ca din toamna sa ma inscriu la scoala dumneavoastra fara sa dau examenul acela!Se mai poate si daca da in ce data!Astept un raspuns de la dumneavoastra aici sau pe adresa de e-mail!Va multumesc!

  2. pavel aurelia

    marți, 27.09.2016 at 16:07

    Se mai poate inscrie pt asistent de farmacie?

  3. Elena

    marți, 27.09.2016 at 21:08

    Stati linistite, că se tot fac înscrieri. Principalul este sa aveti banii. Că pentru orice, absenţe, întarzieri la plata taxei, plătiţi penalităţi. Plus că pentru reînmatriculare, la fiecare început de an, mai plăteşti 100 lei.
    Ştiu de la vecina mea, care a învăţat acolo. Examenul este un fâs, vi se pun la dispozitie raspunsurile de către secretară.

  4. Sanda Morar

    miercuri, 19.10.2016 at 21:24

    ma mai pot inscrie si acum in octombrie 2016?

  5. Sanda Morar

    miercuri, 19.10.2016 at 21:26

    as dori asistent de farmacie __se mai pot face inscrieri acum in octombrie 2016?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax