Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au încercat să fure roadele muncii altora. Trei bărbaţi din Bucerdea Grânoasă prinşi de poliţiştii din Blaj în timp ce „atentau” la struguri la o fermă

Publicat

saci struguri Trei bărbaţi din Bucerdea Grânoasă au încercat să fure roadele muncii altora. Aceştia au fost prinşi de poliţiştii din Blaj în timp ce furau struguri dintr-o fermă din municipiu, ce aparţine unei societăţi viticole din Jidvei. Au reuşit să culeagă peste 100 de kg de „recoltă”, care a fost restituită reprezentanţilor societăţii păgubite.

Cin se trezeşte de dimineaţa, e posibil să nu ajungă departe. Este vorba despre trei bărbaţi din Bucerdea Grânoasă, care au decis ca în această toamnă să culeagă roadele muncii de la o fermă din din Blaj. Luni dimineaţa, la ora 5.20, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj i-au prins în flagrant pe cei trei, în timp ce furau struguri din ferma ce aparţine unei societăţi viticole din Jidvei.

Până la intervenţia poliţiştilor, cei trei bărbaţi au reuşit să culeagă 105 kilograme de struguri, cantitate ce a fost recuperată de poliţişti şi restituită reprezentanţilor societăţii păgubite.

Faţă de cei trei bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax