Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au spart geamurile unui imobil şi au cauzat prejudiciu de 800 de lei. Doi tineri din Alba Iulia, cu dosare penale pentru distrugere

Publicat

geamuri sparteDoi tineri din Alba Iulia sunt cercetaţi pentru distrugere, după ce au spart geamurile unui imobil. Au cauzat un prejudiciu în valoare de 800 de lei. Fapta s-a petrecut în septembrie 2015.

Miercuri, 29 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe doi tineri, în vârstă de 16 şi 18 ani, ambii din Alba Iulia, ca persoane bănuite de comiterea unei fapte de distrugere, în legătură cu care poliţia a fost sesizată în septembrie 2015.

În perioada 2- 3 septembrie 2015, au pătruns fără drept în incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia şi au distrus 3 geamuri ale unui imobil. Prejudiciul a fost evaluat de către reprezentanţii societăţii păgubite la 800 de lei.

Faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „violare de domiciliu” şi „distrugere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax