Connect with us
Publicitate

POLITICA

Audiențe pentru cetățeni, la PNL Alba Iulia

Publicat

În cea de-a treia zi de joi din fiecare lună, Biroul Permanent Municipal (BPM) al PNL Alba Iulia își desfăşoară activitatea de acordare a consultanţei în vederea rezolvării problemelor ridicate de cetăţeni. Potrivit liberalilor, pe lângă problema pensiilor, mai sunt multe alte lucruri “pe care actuala conducere a municipiului Alba Iulia și a județului Alba le-au tratat cu indiferență, fără a rezolva problemele oamenilor”.

Ca atare, prin departamentul juridic al organizației locale a PNL, se organizează audienţe pe probleme juridice, în data de 17 februarie 2011, ora 17.00 , la sediul PNL din Alba Iulia. Întâlnirile cu cetățenii se desfăşoară cu titlu gratuit, fiind susţinute de jurişti şi economişti din cadrul PNL Alba Iulia, la sediul de pe str. Zorilor Nr. 28, tel 0258/810911, 0752/198156.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax