Connect with us
Publicitate

POLITICA

Liberalii fac opoziţie prin audienţe: Sunt aşteptaţi cetăţenii care se confruntă cu probleme sociale sau administrative

Publicat

Potrivit unui comunicat, PNL Alba stă la dispoziţia albaiulienilor care se confruntă cu probleme de natură administrativă şi socială. În acest sens, prin departamentul juridic din cadrul organizației municipale liberale, se organizează audienţe în data de 19 mai 2011, ora 18.00, la sediul PNL din Alba Iulia.

Acesta audienţe sunt deja permanentizate, în prima şi în a treia zi de joi din fiecare lună.

” După mai bine de un an de la prima întâlnire cu cetăţenii, peste 200 de locuitori ai Alba Iuliei au discutat cu juriștii liberali, ridicând multe probleme, pentru care PNL Alba Iulia a pregătit chiar și hotărâri ale Consiliului local, ca să fie adoptate cele mai bune soluţii. La viitoarele întâlniri cu specialiştii liberali din municipiul reşedinţă de judeţ sunt aşteptaţi toţi cetăţenii ale căror probleme de natură administrativă sau socială nu fost ascultate de autorităţile aservite PD-L din judeţul nostru”, se arată în comunicatul PNL.

Toate aceste întâlniri se vor desfăşura cu titlu gratuit, iar pentru înscrieri la audienţe a fost pus la dispoziţie numărul de telefon 0258-810911, de luni până vineri, între orele 10.00-18.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax