Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Despre darea în folosinţă a blocurilor ANL, taximetrişti gălăgioşi şi amenzi pentru parcări neregulamentare

Publicat

Primăria Alba Iulia oferă un nou set de răspunsuri la întrebările pe teme administrative adresate de cititorii Alba24, la „Audienţe Online”. Este vorba despre precizări privind darea în folosinţă a blocurilor ANL, reclamaţii la adresa unor taximetrişti, care perturbă liniştea publică în zona pieţei din Cetate şi poliţişti locali care dau amenzi pentru parcări neregulamentare.

Întrebare de la: Axente Irina. Subiect: ANL

„Când vom primi locuinţele ANL? Suntem una din familiile care suntem pe lista cu prioritari şi aş vrea să ştim cât mai avem de aşteptat până ne vor fi date în folosinţă.”

 

Întrebare de la: Trif Călina –Lucia. Subiect: locuinţe ANL

„Sunt pe lista de priorităţi şi am şi eu o întrebare în legătură cu locuinţele ANL. Vreau să ştiu şi eu când se vor face odată repartiţiile. Apartamentele stau goale, iar noi va trebui să plătim o altă lună de chirie, vor începe copiii şcoala, vine frigul… am mai trimis un mesaj şi nu am primit nici un răspuns. Sper că de data asta, voi primi unul cât mai prompt. Sper să nu ne apuce Crăciunul.”

 

Întrebare de la: Hălălae Dana. Subiect: blocurile ANL

„Dacă nu vă supăraţi, cam pe când se vor da în folosinţă blocurile ANL de pe strada Detunata?”

 

Răspuns: „În data de 10.07.2012, a avut loc recepţia lucrărilor. Există câteva probleme ce trebuie remediate, în special cele legate de punerea în funcţiune şi probele centralei termice. Până la această dată, aceste operaţiuni nu au fost finalizate de către constructorul angajat de catre ANL Bucureşti, prin grija căruia s-au realizat aceste locuinţe. După definitivarea acestor aspecte (în cel mai scurt timp posibil), Primăria Municipiului Alba Iulia va prelua locuinţele, urmând să fie efectuaţi paşii procedurali pentru repartiţie.”

 

Întrebare de la: H R. Subiect: staţiile de taxi

„În legătură cu staţiile de taxi din apropierea Pieţei Cetate, nu se pot muta sau nu se pot sancţiona taximetriştii care fac o mare gălăgie? Nu te poţi odihni de gălăgia lor!”

Răspuns:„ Pentru reclamaţiile privind disturbarea liniştii publice, vă rugăm să vă adresaţi Poliţiei Municipiului, la serviciul de urgenţă 112.”

 

Întrebare de la: Dumitraş Ioan. Subiect: ruşine

„Bravo, domnule primar, ai trimis poliţia locală să dea amenzi pentru parcări <neregulamentare>, cu amenzi de valoarea unui sfert din salariul meu, în loc să stea în intersecţii, să conducă circulaţia. Acum primăria stabileşte <norme> la amenzi, cel puţin aşa mi-a spus poliţistul local. Vai de primăria care îşi jecmăneşte localnicii…”

Răspuns: „Poliţiştii locali care au competenţă în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, conform prevederilor Legii 155/2010, pot constata contravenţii şi aplica sancţiuni pentru încălcarea normelor locale privind oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul interzis. În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliţiei Locale Alba Iulia, s-a constatat că nu există nici o sancţiune aplicată domnului Dumitraş Ioan.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi V

    joi, 30.08.2012 at 07:28

    Din nou… Parchezi corect si nu trebuie sa te gandesti la amenzi!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax