|

AUDIENŢE ONLINE: Despre parcări şi iluminat în cartierul Tolstoi şi mini-şantier pe strada Andrei Mureşanu

Cititorii Alba 24 primesc noi răspunsuri la întrebările formulate la secţiunea „Audienţe Online„. Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au transmis precizări despre distribuirea parcărilor în cartierul Tolstoi, iluminatul public în aceeaşi zonă şi cel de pe strada Sliven, dar şi despre sesizarea unui locuitor de pe strada Andrei Mureşanu care a semnalat un „mini-şantier” pe carosabil.

Întrebare de la: Simu Adrian. Subiect: Parcări cartier Tolstoi

„Vă rog să ne spuneţi când se va organiza licitaţie şi pentru parcările din cartierul Tolstoi şi sub ce formă se va desfăşura aceasta. Deocamdată, parcările sunt ocupate după bunul plac, de multe ori de către maşini de distribuţie aparţinând unor firme, iar nu doar de maşinile locatarilor.”

Răspuns: „După ce se finalizează lucrările din cartier şi după ce se marchează lucrările cu caracter public, veţi fi înştiinţaţi prin afişare pe scara blocului şi prin preşedintele asociaţiei de locatari asupra organizării licitaţiei privind închirierea parcărilor de rezidenţă/domiciliu.”

 

Întrebare de la: Ionaş Elvira. Subiect: Iluminat Septimius Severus

„Am semnalat săptămâna trecută situaţia privind iluminatul pe str. Septimius Severus, de la bl. TOL2 la TOL12. Aţi promis că problema se va rezolva şi firma care răspunde de iluminatul stradal va fi sancţionată. S-au aprins toate becurile o seară, imediat după ce v-am semnalat deficienţa, dar de atunci mai ard doar cele de la bl. TOL5 în sus, cele de la TOL 2,3 şi 4 nu! Probabil aţi vrut să le mai <încălziţi> inimile celor din blocurile de la TOL5 în sus, pentru că refacerea trotuarelor s-a oprit la ei! D.le primar, dorim rezolvari de durată, nu doar pentru moment, să nu fim nevoiţi să tot revenim cu reclamaţii.”

Răspuns: „După efectuarea verificărilor, defecţiunea va fi remediată imediat.”

 

Întrebare de la: Marin. Subiect: Iluminat stradal

„Aş dori să îmi spuneţi cine se ocupă cu iluminatul public pe strada Sliven, pentru că de un an de zile sunt două becuri arse şi nu se ştie la cine să se apeleze pentru înlocuire.”

Răspuns: „Vom remedia problema în cel mai scurt timp.”

 

Întrebare de la: Popa Iulian. Subiect: Preparare materiale construcţii pe carosabil str. Andrei Mureşanu

„Vreau să ştiu şi eu dacă e voie să se prepare material pentru construcţii (cu ciment) pe carosabil, să-ţi pui o maşină de nisip în drum, care oricum e îngust şi abia se trece, plus să se scurgă de la camionetă bălţi de combustibil pe carosabilul care a fost făcut doar de anul trecut. Eu întreb doar, poate nu e nici o problemă, dar eu cred că nu e legal.”

Răspuns: „Adresa a fost înaintată către Poliţia Locală, care va lua măsurile legale.”

URL scurt: http://alba24.ro/?p=145429avatar Publicat de pe 21 noiembrie 2012 şi actualizat pe 16 ianuarie 2014.
Publicat în ADMINISTRATIE, Audiente Online, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “AUDIENŢE ONLINE: Despre parcări şi iluminat în cartierul Tolstoi şi mini-şantier pe strada Andrei Mureşanu”

  1. observ ca inlocuirea unor lampi/becuri arse pare chirurgie pe creier pentru firma care se ocupa cu intretinerea iluminatului public. zona de iesire din oras catre teius e cufundata in bezna de la omw pana dupa ambient. e asa greu sa apase cineva un buton sa aprinda becurile din zona respectiva?

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI