Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre burse şcolare şi reţeaua de apă din Pâclişa

Publicat

Reprezentanţii Primăriei oferă noi informaţii privind unele aspecte administrative. Întrebările cititorilor Alba24 s-au referit la burse şcolare şi la reţeaua de apă de pe o stradă din Pâclişa. Vă stă la dispoziţie în continuare formularul din secţiunea „Audienţe Online”.

Întrebare de la: Adam Delia; Subiect: burse şcolare

„Întrebarea mea este de ce Şcoala Generală Nr. 9 din Alba Iulia nu a primit banii pentru bursele şcolare, în condiţiile în care celelalte şcoli au primit de ceva timp. Am şi eu o fetiţă la această şcoală, care îndeplineşte condiţiile pentru bursă. Sau banii au fost primiţi de şcoală şi nu s-au dat copiilor? Eu am întrebat la şcoală, dar nu am primit nici un răspuns.”

Răspuns: „În cursul zilei de astăzi, 29.05.2012, va fi alimentat contul şcolii cu banii pentru burse.”

Întrebare de la: Radu Andronic; Subiect: Reţea alimentare apă

„Când se va demara/finaliza reţeaua de alimentare cu apă, respectiv asfaltarea străzii Alunului din Pâclişa? Şi a străzii Câmpului care asigură accesul pe strada Alunului? Sau măcar există un proiect în acest sens?”

Răspuns: „Există un proiect aprobat şi propus spre execuţie în acest an pentru extindere reţea de apă. În prezent se analizează unele detalii privind amplasarea conductei. Asfaltarea se poate face doar după ce lucrările de apă şi canalizare sunt finalizate (principalele utilităţi), însă se află în atenţia noastră.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adam Delia

    miercuri, 20.06.2012 at 22:05

    Revin cu intrebarea despre bursele scolare de la Sc. Gen. nr. 9. Nu s-au primit bursele scolare nici pana azi, si suntem in ultimele zile de scoala.Celelalte scoli au primit si transa a 2-a iar copiii nostri nu au primit nici un leu. Ce se intampla?
    Delia Adam

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax