Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre garajele din zona Piaţa Iuliu Maniu şi plantări de copaci în parcurile de joacă

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au transmis informaţii noi privind o serie de întrebări adresate de cititorii Alba24. Sunt oferite detalii privind situaţia garajelor din spatele blocurilor din Piaţa Iuliu Maniu şi plantarea unor copaci în parcurile de copii din oraş. Cei interesaţi pot folosi formularul de pe Alba24.ro, secţiunea „Audienţe Online – Am şi eu o întrebare, domnule primar”, pentru a transmite alte întrebări administraţiei locale.

Întrebare de la: Popa D; Subiect: garaje Piaţa Iuliu Maniu, bloc P1

“Garajele din Piaţa Iuliu Maniu, blocurile P1 (în spatele Tribunalului) au o anumită situaţie juridică? Cât timp se vor mai menţine? Nu sunt concesionate sau închiriate. Ocupă locuri de parcare importante, într-o zonă de circulaţie intensă, cei care se consideră <proprietari> abuzează de spaţiile din faţa porţilor garajelor şi ameninţă şoferii care parchează în zonă. Nu ar fi mai corect să fie desfiinţate şi amenajate locuri de parcare de care să dispună atât riveranii, cât şi cei în tranzit?”

Răspuns: “Garajele sunt vândute – sunt în proprietate privată. Primăria nu poate interveni în acest caz. Se vor verifica în cel mai scurt timp dacă există şi altele în plus faţă de cele cunoscute de primărie.”

Întrebare de la: Lavinia Bratu; Subiect: parcuri pentru copii

“De ce nu plantaţi şi nişte copăcei în parcurile pentru copii ca să nu fie nevoiţi, săracii, să stea în soare toată ziua. Exemplu: parcul din centru de lângă piaţă şi parcul ce a fost lângă catedrală o să mai fie montat undeva şi dacă da, când?”

Răspuns: “În zona respectivă au fost plantaţi copaci, însă au fost distruşi în timp. Este luată în considerare zona şi se vor planta alţi copaci.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nelu M

    luni, 14.05.2012 at 21:39

    bahule electorale!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax