Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre iluminatul public în zona blocului 280 şi gropi pe o stradă din Bărăbanţ

Publicat

Primăria Alba Iulia oferă o serie de răspunsuri la întrebările adresate de cititorii Alba24 prin intermediul Secţiunii „Audienţe Online”. Este vorba despre iluminatul public în spatele blocului 280 din Alba Iulia şi şanţuri de pe strada Stejarului din Bărăbanţ. Puteţi utiliza în continuare formularul de pe site-ul nostru.

De la: Stanciu Tiberiu, Subiect: Iluminat public

„Locatarii din spatele blocului 280 scara A am fost foate multumiţi că, în urma numeroaselor solictări, aţi dispus şi realizat un iluminat public în această zonă, foarte bun. Problema pe care o dorim să o rezolvaţi sau să dispuneţi este eliberarea corpului de iluminat de crengile unui copac care a învăluit acest corp de iluminat, iar acum, când au crescut frunze, aproape că utiltatea acestuia este inutilă. Această problemă am mai anunţat-o telefonic mai demult, pe la primarie, dar mi s-a răspuns că nu se poate tăia copacul (nici nu vreau, dar se pot tăia câteva crengi mai groase) şi că acel corp de iluminat nu poate fi reamplasat. Totuşi, vrem şi noi lumină. Succes în alegeri”

Răspuns: „Locatarii scării A din blocul 280 trebuie să facă o cerere în acest sens, prin Asociatia de Proprietari şi apoi să o depună la registratura primăriei, apoi urmând să se toaleteze şi acel copac care obturează lumina.”

De la: Ana Vasile; Subiect: Şanţuri săpate pe str. Stejarului, Bărăbanţ

„Pe strada Stejarului, nr.6 din Bărăbanţ sunt nişte şanţuri care o fac aproape impracticabilă. Chiar în urma <îndreptării> drumului, aceste şanţuri au reapărut din <bunăvoinţa> proprietarilor de la nr. 6, care persistă în a le reface pentru a li se scurge apă de lângă burlan. Au fost făcute numeroase sesizări, însă domnii se încăpăţânează să ne pună maşinile la încercare. Vă rugăm să luaţi măsuri.”

Răspuns: „În acest sens, vă rugăm să depuneţi în scris o plângere la Poliţia Locală, urmând să fie luate măsurile care se impun.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax