Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre întârzierea lucrărilor la Bazinul Olimpic şi repartizarea locuinţelor ANL

Publicat

Primăria Alba Iulia a transmis informaţii privind întârzierea lucrărilor la Bazinul olimpic din Alba Iulia şi modalitatea de repartizare a locuinţelor ANL. Aceste date au fost solicitate de cititori Alba24, prin intermediul secţiunii „Audienţe Online”. Răspunsuri la alte întrebări privind chestiuni administrative pot fi obţinute folosind formularul din site.

Întrebare de la: Doru Popovici; Subiect: Bazinul olimpic

“Presa promova acum 3 luni deschiderea bazinului olimpic în luna mai. Care sunt noile rezoluţii, având în vedere că acel moment pare foarte îndepărtat, luând în considerare stadiul lucrărilor?”

Răspuns: “Estimările la care faceţi referire se încadrau în comunicările Companiei Naţionale de Investiţii. Din păcate, din cauza alocării cu întârziere a fondurilor de către Guvern, obiectivul va fi finalizat cu un nou delay.”

Întrebare de la: Clenciu Silviu; Subiect: ANL

“Aş vrea şi eu o lămure în ceea ce priveşte lista de priorităţi pentru ANL. Eu mă situez în primii 60 de solicitanţi pentru un apartament ANL. De acum încolo ce se întâmplă cu dosarul? Mai este vreo anchetă? Mai trebuie să aduc alte acte la dosar? De unde ştiu dacă am primit repartiţie?”

Răspuns: “În şedinţa Consiliului local din 31 mai 2012 a fost aprobată lista de priorităţi pentru anul 2012, în vederea repartizării locuinţelor pentru tineri destinate închirierii. Repartizarea locuinţelor situate pe amplasamentul str. Detunata se va face după preluarea lor în administrare de către Consiliul Local al municipiului Alba Iulia. La data repartizării locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, solicitanţii au obligaţia să reconfirme îndeplinirea tuturor criteriilor de acces:

– titularul cererii de repartizare a unei locuinţe pentru tineri, destinată închirierii, trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii, şi să poată primi repartiţie pentru locuinţă în cel mult 12 luni de la împlinirea acestei vârste

– titularul cererii de locuinţă şi ceilalţi membri ai familiei acestuia – soţ/soţie, copii şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestuia – trebuie să nu deţină şi să nu fi deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unităţii administrativ-teritoriale sau a unităţii în care îşi desfăşoară activitatea, în municipiul Alba Iulia

– titularul cererii de locuinţă trebuie să îşi desfăşoare activitatea în municipiul Alba Iulia.

După reconfirmarea îndeplinirii criteriilor de acces, se va întocmi lista de repartizare a locuinţelor, prin preluarea solicitanţilor înscrişi în lista de prioritate. Lista de repartizare a locuinţelor se va supune aprobării Consiliului Local al municipiului Alba Iulia.

Repartizarea efectivă a locuinţelor se face către persoanele înscrise în lista de repartizare rămasă definitivă, după soluţionarea contestaţiilor.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eugen

    miercuri, 14.11.2012 at 21:05

    rog pe toti cei de pe lista de beneficiari ANL sa ma contacteze la nr 0721284634 urgent si frt important ptr toti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax