Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre modernizarea unui sens giratoriu şi un teren de fotbal din Ampoi

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au transmis informaţii privind unele întrebări adresate la secţiunea „Audienţe Online„. Este vorba despre două propuneri de investiţii administrative în cartierul Ampoi: modernizarea sensului giratoriu din zona „Dedeman” şi amenajarea unui teren de fotbal şi loc de joacă pentru copii.

Întrebare de la: Cristea Ignat; Subiect: sens giratoriu

„În legătură cu sensul giratoriu din faţă de la Dedeman, toate din Alba Iulia s-au modernizat, numai acela nu l-ati făcut”.

Răspuns: „În perioada următoare se va moderniza şi acest sens giratoriu”.

 

Întrebare de la: Cristea Ignat; Subiect: teren fotbal

„Dacă s-ar putea să ne faceţi şi nouă, în cartierul Lumea Nouă, un teren de fotbal şi un spaţiu de joacă la copii, la fel cum l-aţi făcut cel din Ampoi”.

Răspuns: „În acest moment, Primăria nu deţine în proprietate un teren care să fie destinat acestui tip de activitate, însă solicitarea dumneavoastră rămâne în atenţia noastră.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mircea O.

    luni, 23.07.2012 at 14:03

    Am trimis o intrebare simpla (daca stana care functioneaza in spatele mall-ului are autorizatiile necesare) de mai bine de o saptamana. Au trecut de aproape 4 ori cele 48 de ore fara sa primesc nici un raspuns. In schimb am fost vizitat acasa de politie, care m-a intrebat daca eu am depus plangerea (!!!) si a notat intr-un carnetel cum ma numesc si unde locuiesc.
    Sa inteleg de aici ca nu voi primi un raspuns si ca cel mai bine ar fii… sa-mi vad de treaba?

    • Viorel

      luni, 23.07.2012 at 15:42

      Pai ce credeai? Ca pui asa intrebari aiurea si ramai cum erai? Politia are probleme importante, nu sa umble dupa cai verzi pe pereti. Vezi-ti de treaba ta si… ciocu’ mic.

      • Mircea O.

        miercuri, 25.07.2012 at 13:00

        Ai dreptate. Doar si cand au spart hotii gemul, au intrat in casa si au furat teava de cupru de la instalatia de incalzire, politia m-a dus pe mine si mi-a luat amprentele. Am intrebat de ce nu-mi fac si poze: fata – profil. Cica asa e procedura. Dar procedura sa prinda hotii n-or avea?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax