Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre modernizarea unei străzi din Bărăbanţ şi canalizare în Orizont

Publicat

primarie

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au transmis noi răspunsuri la întrebările adresate de cititorii Alba24 prin „Audienţe Online„. Sunt oferite detalii despre lucrări de modernizare la strada Măceşului din Bărăbanţ şi racordarea la reţeaua de canalizare pentru cartierul Orizont.

Întrebare de la: Barbu Teodor

„Când va începe modernizarea străzii Măceşului din Bărăbanţ, Alba Iulia?”

Răspuns: „Modernizarea străzii Măceşului va începe în primăvara anului 2013. Aceasta este prevăzută în cadrul proiectului comun cu strada Mureşului, dar având în vedere condiţiile climaterice din această perioadă, lucrările vor continua în primăvara anului 2013.”

 

Întrebare de la: Alba Cosmin. Subiect: Cartier Orizont

„Revin. Mă interesează de ce este nevoie pentru ca şi cartierul Orizont să fie racordat la reţeaua de canalizare a oraşului? În alte zone din oraş, cu mai puţine case construite şi locuite decât în Orizont, aşa ceva s-a reuşit. Oare nu se poate sau nu se vrea? Mulţumesc.”

Răspuns: „Cartierul Orizont a fost construit de către un privat şi soluţia autorizată pentru realizarea reţelei de canalizare în acest cartier a fost prevăzută cu staţie de epurare proprie.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. elena

    marți, 04.12.2012 at 14:47

    Dar Strada care leaga barabantul cu alba iulia precum si orizontul respectiv str. Emil Racovita va fi luata vre o data in vedere?

  2. raul

    marți, 04.12.2012 at 20:56

    Pentru a se rezolva orice problema referitoare la cartierul orizont , inclusiv iluminatul pe strazile din domeniul public, este o singura solutie si anume sa-si construiasca Hava casa sau sa-i construiasca altcineva una si sa-i o doneze. Ce dracu, dupa atata timp de intrebari chiar nu v-ati dat seama???

  3. Stoica Alexandru

    vineri, 01.02.2013 at 18:07

    Oare drumurile din Orizont nu mai trebuie sa fie intretinute? Sau considerati ca sunt bune? Mie imi este rusine sa vin cu cineva la mine acasa cu un asa drum!!!!! Nici la bunica la tara nu este atata nori pe drum!!!!!!!

  4. nina jani

    luni, 28.03.2016 at 00:18

    In legatura cu cartierul orizont am si eu un teren acolo si mar ineteresa daca se poate avea gaz si curent

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax