|

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre modernizarea unei străzi din Bărăbanţ şi canalizare în Orizont

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au transmis noi răspunsuri la întrebările adresate de cititorii Alba24 prin „Audienţe Online„. Sunt oferite detalii despre lucrări de modernizare la strada Măceşului din Bărăbanţ şi racordarea la reţeaua de canalizare pentru cartierul Orizont.

Întrebare de la: Barbu Teodor

„Când va începe modernizarea străzii Măceşului din Bărăbanţ, Alba Iulia?”

Răspuns: „Modernizarea străzii Măceşului va începe în primăvara anului 2013. Aceasta este prevăzută în cadrul proiectului comun cu strada Mureşului, dar având în vedere condiţiile climaterice din această perioadă, lucrările vor continua în primăvara anului 2013.”

 

Întrebare de la: Alba Cosmin. Subiect: Cartier Orizont

„Revin. Mă interesează de ce este nevoie pentru ca şi cartierul Orizont să fie racordat la reţeaua de canalizare a oraşului? În alte zone din oraş, cu mai puţine case construite şi locuite decât în Orizont, aşa ceva s-a reuşit. Oare nu se poate sau nu se vrea? Mulţumesc.”

Răspuns: „Cartierul Orizont a fost construit de către un privat şi soluţia autorizată pentru realizarea reţelei de canalizare în acest cartier a fost prevăzută cu staţie de epurare proprie.”

URL scurt: http://alba24.ro/?p=150323avatar Publicat de pe 4 decembrie 2012 şi actualizat pe 4 decembrie 2012.
Publicat în ADMINISTRATIE, Audiente Online, EVENIMENT.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

4 comentarii pentru “AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre modernizarea unei străzi din Bărăbanţ şi canalizare în Orizont”

 1. Dar Strada care leaga barabantul cu alba iulia precum si orizontul respectiv str. Emil Racovita va fi luata vre o data in vedere?

 2. Pentru a se rezolva orice problema referitoare la cartierul orizont , inclusiv iluminatul pe strazile din domeniul public, este o singura solutie si anume sa-si construiasca Hava casa sau sa-i construiasca altcineva una si sa-i o doneze. Ce dracu, dupa atata timp de intrebari chiar nu v-ati dat seama???

 3. Stoica Alexandru
  avatar

  Oare drumurile din Orizont nu mai trebuie sa fie intretinute? Sau considerati ca sunt bune? Mie imi este rusine sa vin cu cineva la mine acasa cu un asa drum!!!!! Nici la bunica la tara nu este atata nori pe drum!!!!!!!

 4. In legatura cu cartierul orizont am si eu un teren acolo si mar ineteresa daca se poate avea gaz si curent

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Interesat: Ca de exemplu cu taximetristii cu care au pierdut si au platit din banii orasului ca au incalcat legea...
 • albanezul: Turistul pt A I este 90% cam asa-cel care trece prin oras,face 10poze si cam atat.Incercati sa iesiti prin...
 • albanezul: Dati salarii ca in UE si vom lua si noi masini noi.Atat de simplu…Lol..
 • moderatorul de serviciu: @Adrian, vorbesti din carti. Primele cinci paragrafe care se refera la asa zisa ”identitate...
 • Albaiulean: Noi toti duntem deacord sa te „curatam”, exact ca pe mediul pe care „tot incerci sa il...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI