Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre skate park, reparaţii la blocul BRD şi staţii de autobuz pe Calea Moţilor

Publicat

Vă prezentăm alte răspunsuri transmise de reprezentanţii Primăriei Alba Iulia la întrebările cititorilor Alba24. Au fost oferite precizări privind amenajarea skate park-ului în oraş, branşament la canalizare pe strada Romaniţa, curse locale şi staţii de autobuz pe Calea Moţilor, dar şi reparaţii în zona unei scări de bloc din centru, în apropiere de BRD. Alte întrebări pot fi adresate la secţiunea „Audienţe Online„.

Întrebare de la: Tesa Răzvan; Subiect: Skate Park Alba Iulia

„Bună ziua, ce se aude de skate park-ul pe care dl. primar ni-l promitea, după alegeri? Câteva detalii ar fi binevenite”

Răspuns: „La ora actuală, este aprobat planul de urbanism. Este în lucru documentaţia tehnică şi se aşteaptă o serie de avizări, având în vedere că zona unde va fi amplasat este una istorică.”

De la: Crişan Horaţiu; Subiect: Canalizare str. Romaniţa

„Bună ziua, aş dori să ştiu dacă pentru strada Romaniţa există proiect de branşament la reţeaua de canalizare a oraşului”

Răspuns: „În momentul de faţă nu există un proiect în acest sens. Este o zonă nouă şi încă nu există reglementări pentru dezvoltarea unui sistem de canalizare în zonă.”

Întrebare de la: Popescu; Subiect: Nelu

„Vă rog să luaţi în considerare propunerea mea de a introduce câteva curse locale pe str. Moţilor, înspre Cetate, după ora 17.00. Menţionez că, după această oră, autobuzele circulă foarte rar în comparaţie cu alte rute. O altă propunere ar fi montarea unui sens girator la ieşirea din parcarea Alba Mall, în locul acelor <ţăruşi>. Foarte greu poţi ieşi de acolo în orele de vârf”.

Răspuns: „Vă rugăm să specificaţi exact traseul/ruta pe care aţi dori mai multe curse locale şi intervalul orar.”

Întrebare de la: Ioan Popa; Subiect: revenire la rugăminte

„Domnule primar, revin cu rugămintea adresată primăriei de a repara scările blocului 31,  scara C, situată în centru, sub B.R.D. şi înconjurată de spaţiile taxelor şi impozitelor locale. Domnule primar, Asociaţia de proprietari Apulum nu are posibilitatea de a repara scările. De asemenea, vă rugăm să reparaţi şi aleea care urcă din stradă la scara noastră, deoarece a rămas ca după război. Vă mulţumim şi sperăm că, chiar dacă nu aţi fost câştigător pe strada noastră, să nu ne uitaţi, că doar şi noi suntem cetăţeni ai municipiului.

Cu stimă şi respect

Ioan Popa, preşedintele Asociaţiei de proprietari Apulum”

Răspuns: „Scările vor fi reparate până la mijlocul lunii iulie, anul curent, conform unui contract deja semnat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. radu

    duminică, 24.06.2012 at 18:37

    Buna ziua, la robinet apa curge maroniu de 4 zile incoace. Facem dus doar sa ne racorim, deoarece iesim de sub dus mai murdari decat intram. Este vorba cel putin de apa ce o avem la blocurile B11 din Cetate, bd. Transilvaniei. Peste 4-5 luni o sa avem probleme cu centralele de apartamet, deoarece filtrele pe care intra apa in centrala se vor infunda, iar tot malul se va depune pe vasul de expansiune. Se infunda filtrele sistemelor de filtrat apa . Toate aceste defectiuni vor aparea dupa ce apa va venii curata, iar oamenii au uitat ca din cauza apei ce curge de cateva zile, o sa aiba in viitorul apropiat acele probleme enumerate mai sus. Cine ne suporta toate aceste cheltuieli ? Daca oamenii nu i-si permit sa bea apa decat de la robinet cine plateste pentru rinichiilor care cu siguranta vor avea pietre, de stomacul lor care va fi dat peste cap datorita mizeriilor din apa. Bravo APA CTTA ! va platim apa cat cereti si dumneavoastra ne dati rugina de 4 zile 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax