Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Autorii unui scandal produs pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia au interdicție să părăsească localitatea. Sunt cercetați pentru ultraj

Publicat

Patru dintre autorii unui scandal produs pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia au interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu, iar un altul, cea de a nu părăsi țara. Decizia a fost luată vineri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Vineri, 22 februarie, S.A.R. (22 de ani), M.M.A. (20 de ani), M.R. (20 de ani), S.A., (25 de ani) şi S.A. (20 de ani), toţi din Sebeş, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a dispus faţă de primii patru măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile. Faţă de ultimul dintre învinuiţi, Parchetul a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că, vineri, la ora 4.30, poliţiştii din Alba Iulia, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au observat că, între mai multe persoane care se aflau pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, s-a produs un conflict spontan.

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că între doua grupuri de tineri, şapte pe de o parte (cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani), din Sebeş şi un alt grup, de patru tineri cu vârste între 22 şi 32 de ani (doi din Alba Iulia şi doi din Zlatna), pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri şi şi-au adresat cuvinte jignitoare.

Poliţiştii i-au condus pe cei 11 tineri la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost audiaţi şi unde le-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice și încăierare.

Citiți mai multe despre conflictul de pe Bulevardul Revoluției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax