Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autorul accidentului de la Abrud, reținut pentru 24 de ore. Soția sa, mamă a 4 copii, și-a pierdut viața

Publicat

familia narita Flavius Narița, de 36 de ani, autorul accidentului de la Abrud în care și-a pierdut viața soția sa, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta s-a răsturnat la volanul unui autoturism pe care îl conducea în stare de ebrietate, fără a avea permis de conducere. Soția sa, Petronela Narița, de 30 de ani, mamă a patru copii, și-a pierdut viața.

Bărbatul a scăpat cu răni ușoare însă este foarte afectat de cele întâmplate. Cei doi aveam împreună patru copii, două fetițe și doi băieți. Reamintim că vineri după masă, în jurul orei 17,30, autoturismul condus de Flavius Narița s-a răsturnat pe strada Cristea din Abrud, de fapt un drum în afara orașului, spre Sohodol. Bărbatul a scăpat controlul mașinii, care a rupt un gard și s-a dat peste cap într-o grădină. Soția sa a fost grav rănită. Medicii de la Spitalul din Cîmpeni au cerut elicopter SMURD pentru a o transporta la un spital mai mare însă între timp aceasta a decedat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax