Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: AUTOTURISM în flăcări, la Sebeș. Un Volkswagen Golf a fost distrus într-un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit

Publicat

incendiu-masina Pompierii din Sebeş au fost chemați să intervină luni dimineața, în jurul orei 8.00, pentru stingerea unui incendiu în municipiu. Din primele informaţii, un autoturism a fost cuprins de flăcări.

Incendiul a fost semnalat pe o stradă din oraş.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de pompieri Sebeș a intervenit luni dimineața, la ora 7.47, în municipiul Sebeș, strada Aviator Olteanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, marca Volkswagen Golf II, proprietatea lui L.I.

Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii.

Cauza probabilă a incendiului a constituit-o un scurtcircuit la instalaţia electrică. Ca urmare a acestui eveniment, au fost deteriorate compartimentul motor, instalația electrică, aripile din față și parbrizul autoturismului.

Paguba a fost estimată la 2.000 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax