|

Averile şi veniturile secretarilor de stat cu origini în judeţul Alba: Adrian Lemeni şi Oana Badea.

Lemeni Nicolae Adrian, Secretar de Stat pentru Culte

Cei doi demnitari de stat cu origini în judeţul Alba – Nicolae Adrian Lemeni, secretar de stat la Ministerul Culturii şi Cultelor şi Oana Badea, secretar de stat la Ministerul Educaţiei  au venituri lunare ce depăşesc puţin 4.000 de lei. Nu sunt printre cele mai mari salarii de demnitari, cum este cazul secretarilor de stat din Ministerul Justiţiei sau ai Afacerilor Externe, duble faţă de veniturile demnitarilor albaiulieni, dar nici printre cele mai mici, care se situează în jur la 2.000 lei lunar, cum este situaţia unor secretari de stat din Ministerul Muncii.


Averea cugireanului Nicolae Adrian Lemeni

Secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Culte din cadrul Ministerului Culturii, în două mandate, în perioada 2005-2007 şi 2009 până în prezent, Nicolae Adrian Lemeni a adunat, în cei 40 de ani de viaţă, mai multe bunuri imobiliare. Conform declaraţiei de avere, în 2006-2007 a cumpărat un teren în suprafaţă de 2.095, 45 mp şi o casă de vacanţă pentru care a plătit 32.500 euro.

Deţine împreună cu familia un apartament de 44 mp, cumpărat în 2004 şi o casă cumpărată în 2006-2007, în suprafaţă de 79 mp. Demnitarul mai are un autoturism Opel Astra, fabricat în anul 2001, care a valorat 4.800 euro la cumpărare.

Financiar, şi-a asigurat un depozit de 16.000 lei, deschis în 2007 şi alte două depozite deschise în 2009, de 82.500 USD şi 18.000 lei.

Venitul anual obţinut în 2010, în cadrul funcţiei de secretar de stat, a fost de 49.278 lei, iar ca profesor la Universitatea Bucureşti a mai obţinut un salariu de 18.540 lei.

Soţia sa a obţinut, ca medic rezident la spitalul Universitar Bucureşti, suma de 16.221 lei, iar de la două societăţi comerciale cu profil medical a avut un venit anual 5.589 lei.

Oana Badea, Secretar de Stat la Ministerul Educaţiei

Averea aiudencei Oana Badea

În vârstă de 41 de ani, Oana Badea, secretar de stat la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului este în această funcţie de la sfârşitul anului 2008.

Familia acesteia deţine, din anul 2000, trei terenuri moştenite de soţ, în suprafaţă de 2,64 hectare şi o casă, tot moştenită, de 60 mp.

Demnitarul mai figurează în declaraţia de avere cu un autoturism Logan fabricat în 2005, cumpărat în rate.

Venitul pe anul 2010 la MECTS, pentru funcţia de secretar de stat, este de 49.384 lei, iar de la Consiliul Economic şi Social a mai primit alţi 8.470 lei. Soţul ei a câştigat ca profesor un salariu anual de 18.294 lei.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=40513avatar Publicat de pe 10 septembrie 2011
Publicat în EVENIMENT, POLITICA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “Averile şi veniturile secretarilor de stat cu origini în judeţul Alba: Adrian Lemeni şi Oana Badea.”

  1. daca era doamna ar fi trait cu un salariu de profesor,adica si-ar fi donat diferenta unor nevoiasi.dar la ce te poti astepta de la ac.toase invatatoare,doara ea munceste mai frate…

  2. NU VA PLANGETI DE MILA, CA ASTIA FURA ,SI AU AVERE PENTRU 200 ANI.SA LE PLANGETI DE MILA CELOR CARE AU MUNCIT 41 ANI CUU SCOALA DE 17 ANI SI TRAIESC LA LIMITA SARACIEI IN PARADISUL LUI BASESCU.PARADIS FISCAL AL CELOR DE LA GUVERN, SI OAMENI LOR, PENTRU SARACI, PENSIONARI, HANDICAPATI NOI TRAIM IN LAGAR, NUMIT DEMOCRATIE, CU CINISM.

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

SONDAJ ALBA24

SONDAJ ALEGERI pentru primar la ALBA IULIA: Șapte candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota

Loading ... Loading ...

SONDAJ ALBA24

SONDAJ ALEGERI pentru primar la Aiud: Șapte candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota

Loading ... Loading ...

SONDAJ ALBA24

SONDAJ ALEGERI pentru primar la Blaj: Cinci candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota

Loading ... Loading ...

SONDAJ ALBA24

SONDAJ ALEGERI 2016 pentru funcţia de primar la TEIUȘ: Patru candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota?

Loading ... Loading ...

SONDAJ ALBA24

SONDAJ ALEGERI 2016 pentru funcţia de primar la CÂMPENI: Șapte candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota?

Loading ... Loading ...

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • Gabi: Fiica mea este PFA, asigurata, cu toate impozitele platite si card de sanatate. Marti este programata la un...
  • moldovean: tot mai multe gulere albe la tovarasi… oare de ce nu se mai poarta cravata rosie de pionier, ca...
  • bula: dragi tovarasi si preteni! a venit tovarasu condamnat penal sa dea sfaturi…:)) jalnic de tot. se agata...
  • @Betmen: Daca nu sunt locuri de munca, atunci ce sunt? Lumineaza-ne „intelijentule”!
  • rosca: Problemele grave ale Sebesului sunt poluarea si traficul greu care dispera anumite strazi. Cine nu le stie si...

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI