Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BACALAUREAT 2017 în Alba: Un candidat, eliminat din examen, la Blaj, pentru tentativă de fraudă. A dat proba la Biologie

Publicat

telefon mobil

mobile phone Încă un candidat la examenul de Bacalaureat 2017 a fost eliminat din sală, vineri, după proba obligatorie a profilului. A folosit telefonul mobil, astfel că a fost considerată tentativă de fraudă.

Incidentul s-a petrecut la centrul de examinare din Blaj, iar elevul provinde de la Liceul Tehnologic “Timotei Cipariu” din Blaj. A dat proba de alegere în funcţie de profil şi specializare, la Biologie.

Potrivit datelor transmise de inspector şcolar general IŞJ Alba, Marcela Dărămuş, dintre cei 2.504 înscrişi, au absentat 72 de candidaţi la această probă.

Vezi şi BACALAUREAT 2017: SUBIECTELE de la proba la alegere a profilului şi specializării. Primele rezultate, miercuri

Candidaţii nu au putut intra în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau căşti audio.

Cei au încălcat această regulă au fost eliminaţi din examen şi au pierdut pierde dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale Bacalaureatului.

Centrele de examen au fost organizate la următoarele unități de învățământ: Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia, Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia, Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, Colegiul Tehnic Aiud, Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, Colegiul Național „David Prodan” Cugir, Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mures, Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni, Liceul Tehnologic Silvic Câmpeni, Liceul „Horea, Cloșca și Crișan” Abrud, Liceul „Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș.

Potrivit inspectorului şcolar general IŞJ Alba, Marcela Dărămuş, la proba la alegere a profilului şi specializării (proba E d, proba scrisă) – sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat 2017, au fost înscrişi 2.503 candidaţi, din care 848 la Geografie, 778 la Biologie, 433 la Logică, 200 la Informatică, 122 la Fizică, 91 la Chimie, 17 la Sociologie, 8 la Psihologie, 4 la Filosofie şi 2 la Economie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax