Connect with us
Publicitate

SPORT

Baciu își joacă demisia în partida cu Mioveniul

Publicat

Unirea Alba Iulia a fost aproape de a rămâne fără tehnicianul Marius Baciu. Acesta a declarat, după meciul de la Arad că ar fi tentat să renunțe la scaunul de antrenor. Într-un final, Baciu a fost convins de președintele Nicolae Lupu să rămână la gruparea ”alb-negrilor”.

Astfel, principalul va rămâne pe bancă și la meciul cu CS Mioveni, partidă ce se va disputa sâmbătă pe stadionul ”Cetate” din Alba Iulia. ”Am discutat cu conducerea clubului și am ajuns la un acord. Rămân până la meciul cu Mioveni și sper ca echipa să-și revină. Toţi suntem vinovaţi pentru situaţia din clasament a echipei. Săptămâna asta e foarte importantă pentru noi şi trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu Mioveniul. Dacă nu vom învinge Mioveniul atunci plec 100% de la Alba. Se fac mari eforturi ca jucătorii să îşi primească banii”, a declarat Marius Baciu, antrenor FC Unirea Alba Iulia.

Chiar și așa Marius Baciu ar putea pleca după meciul  de sâmbătă cu Mioveniul. ” Există și varianta să plec, chiar și în cazul victoriei, dacă situația financiară rămâne la fel”, a adăugat tehnicianul sibian. Situația clubului albaiulian este destul de critică, în condițiile în care fotbaliștii sunt neplătiți, iar, în curând Unirea ar putea fi nevoită să achite și memoriile  pe care foștii echipieri ai Unirii le-au depus pentru a-și recupera 25% din valoarea totală a contractului sau altfel spus amenda dictată de clubul albaiulian pentru neîndeplinirea obiectivului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax