Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baconschi vine la Alba Iulia

Publicat

Teodor Baconschi va fi prezent, miercuri, la Alba Iulia, unde se va întâlni cu membri din staff-ul PD-L. Posibil candidat la preşedinţia României, după cum declara chiar Traian Băsescu, în octombrie, Baconschi şi-ar putea prezenta oferta electorală la nivel local.

Reamintim că preşedintele a declarat, acum două luni, că le-ar prefera candidatura lui Teodor Baconschi sau a lui Cristian Preda, în 2014, la următorul mandat pentru Presedinţia României. „De ce spun de Baconschi? S-ar putea ca oamenii să vrea un alt tip de preşedinte. Poate vor un intelectual cu viziune, un preşedinte-jucător ca mine”, a declarat Băsescu.

Teodor Baconschi a fost învestit ca ministru al Afacerilor externe la data de 23 decembrie 2009. Anterior numirii sale în funcţia de ministru al Afacerilor Externe, a fost ambasador al României în Republica Franceză, Principatul de Monaco şi Principatul Andorra (septembrie 2007 – decembrie 2009), ambasador al României în Republica Portugheză (2002 – 2004), ambasador al României pe lângă Sfântul Scaun (Vatican) şi acreditat, de asemenea, în Republica San Marino şi pe lângă Suveranul Ordin Militar de Malta (1999-2001). Anterior intrării în diplomaţie a fost director al Editurii Anastasia, Bucureşti, redactor-şef la „Viaţa spirituală” (TVR), consilier la Ministerul Culturii şi redactor la Editura Institutului Biblic şi de Misiune al B.O.R. A publicat peste 10 volume în limbile franceză şi română (sub semnătura de autor Teodor Baconsky) şi vorbeşte limbile engleză, franceză şi italiană.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax