Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO-VIDEO: Bal ca la Hollywood și concert HI-Q la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan”

Publicat

Peste 600 de spectatori au fost prezenți la Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Evenimentul  se anunța promițător, debutul a fost pe măsura așteptărilor, dar, din păcate, au fost momente în care cei prezenți au fost dezamăgiți de cele petrecute pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Balul a început cu un dans modern oferit de un grup de eleve, după care a fost pusă în rol tema balului și anume „Hollywood”. Elevii celui mai prestigios colegiu au exemplificat în probe, dar și în momentele oferite între probe, cum e viața la Hollywood sau evenimentele ce se petrec acolo.

Au fost emoții, iar acest lucru a făcut ca unele probe, precum proba-surpriză să fie neînțeleasă. În momentul în care două personaje de la Hollywood au intrat pe scenă, Morticia și Gomez Adams (personaje principale din Familia Adams), totul s-a redus la „tăcere”. O mare parte din cele vorbite pe scenă nu s-au auzit în public, din pricina faptului că participanții au uitat că trebuie să vorbească la microfon. Sau, probabil din cauza lipsei de coordonare a show-ului, la un moment dat a fost anunţată vizionarea unui mic film, după care a urmat o nouă „pauză” în program – cei de la „butoane” nu aveau pregătit filmul respectiv. În consecință, preț de  mai bine cinci minute, organizatorii au încercat să improvizeze, spre distracţia celor din public.

Cele mai gustate momente ale serii au fost proba de dans, la care majoritatea „bobocilor” s-au mișcat fără inhibiții, dar și momentul artistic oferit de teatrul Colegiului. Elevii au oferit o scenetă amuzantă, ce a dovedit prezenţă de scenă şi talent.

După încheierea probelor, juriul s-a retras, pentru deliberare, timp în care nu au mai existat „pauze neprevăzute în program”, până la decernarea premiilor. Au fost aleşi, pentru titlul de Miss Popularitate – Irina Poiană şi Mister Poopularitate – Sebastian Barbu.  Miss Boboc „HCC” 2010-2011 a fost desemnată Geanina Dăian, în vreme ce titlul de Mister Boboc „HCC” 2010-2011 a revenit lui Emanuel Flevaș.

After party-ul a avut loc în Clubul „Allegria”, unde trupa Hi-Q alături de Dana Nălbaru au întreținut atmosfera.

[media id=94 width=320 height=240]

[nggallery id=11]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

37 Comentarii

37 Comentarii

  1. Salut

    sâmbătă, 06.11.2010 at 00:47

    Imi pare rau pt cei 20 de lei care i-am dat pe invitatie pt ca a fost un bal foarte nasol din d.p.d.v organizatoric. Boboci au fost superbi ca in fiecare an si ca in fiecare liceu , plin de emotii si dorinta de castig , dar organizatorii au facut ca acest bal sa ajunga printre ultimele baluri din judet.

    • admin

      sâmbătă, 06.11.2010 at 01:49

      Nu fi carcotas „Salut”. vezi ca la balul de la economic ai spus ca „avem cel mai frumos bal” si ai semnat China. Vrei sa-ti dau IP-ul?

      • cititoare

        sâmbătă, 06.11.2010 at 16:26

        tu sustii faptul ca „Salut” e de la economic si e subiectiv.dar uita`te ca sunt incarcate peste 300 de poze de la HCC si nici 30 de la Economic.deci?
        in plus ghideaza`te si dupa pareri.eu care nu am fost la nici unu din baluri am auzit ca cel de la eco` a fost fain` pe cand cel de la hcc ` nu s`a ridicat la nivelul asteptarilor (defapt nici nu avea cum,dupa cum vad din poze ei mai mult fac Parada Modei , halal` moment)

      • Salut

        duminică, 07.11.2010 at 02:27

        Asa si care ar fi problema? Nu am avut dreptate? Nu vreau sa declansez un razboi intre HCC-Economic , dar m-am referit din punct de vedere organizatoric si am fost subiectiv. Recunosc ca After Party-ul nu mi-a prea placut la Economic din cauza inghesuieli prea mari , dar am zeci de prieteni cu care am vb si au facut diferente si cam toti ziceau ca HCC < Economic. Fie ca erau ei din HCC , Economic , nr 4 , de la Universitate sau alte licee

      • hornii hamster

        luni, 08.11.2010 at 06:12

        ce e in neregula daca omului nu i-a placut balul?tre sa il de-a pe spate numele liceului?nu are voie sa ii placa un bal mai mult ca celalalt?cata politie si cat comunism intre admini.dai si ip.ul meu?

  2. ...

    sâmbătă, 06.11.2010 at 17:01

    „salut”, tare mi-ar placea sa te vad in postura de organizator…e drept ca probele au fost slabe..ca sa nu spun slabe de tot, dar asta nu inseamna ca momentele dintre probe nu au fost de calitate cel putin medie.

    • Salut

      duminică, 07.11.2010 at 02:30

      „…” As raspunde pozitiv unei asemenea post. As fii chiar curios cum ar iesi , iar daca as avea ocazia nu as rata-o 🙂 Acestea fiind spuse asteptam si celelalte baluri pt a vedea cum se descurca si ceilalti 🙂 Bafta celorlalte Licee cu balurile

  3. ionut

    duminică, 07.11.2010 at 20:03

    am fost la ambele baluri…cel de ma economic mi s’a parut ok, fara probleme de organizare vizibile, dar scena a fost foarte seaca…niciun decor nimic,si la after party a fost foarte mare inghesuiala Puya s’a lasat astepotat pana in jurul orei 1 si la economic au fost probele mai inventive gen cand i’a pus sa cante, la Hcc scena a fost superba si la probleme de organizare a fost fara cu videoul acela care nu l’au avut pregatit, si cortina care se tragea si prezentatorii nu stiau pe unde sa iasa din scena in rest a fost foarte fain, si after partyul de la hcc in Allegria a fost superb…nu a fost fum „sa’l poti taia cu cutitul’ cum a fost in Taco Bell si nici caldura aia insuportabila…si atmosfera intretinuta de cei de la Hi-q a fost nemaipomenita…deci nu va mai luati de niciun bal…fiecare cu problemele lui

  4. Andreea

    duminică, 07.11.2010 at 20:42

    Eu am aceiasi parere cu Ionut. Fiecare bal a avut plusuri si minusuri. Intr-adevar a fost un moment la HCC in care iti venea ii smulgi microfonu din mana la o anume persoana, dar si la Economic au fost anumite momente seci si una dintre prezentaroare a fost extrem de falsa. Cat despre After Party, am auzit si eu pareri si pareri. Eu una m-am distrat mai bine in Allegria ,iar cei de la Hi-Q au fost foarte ok.

  5. anonima

    luni, 08.11.2010 at 00:47

    am fost si la economic si la hcc si la economic a fost prea seaca scena si inghesuiala in Taco Bell . 🙂 nu am stat pana a cantat Puya pt ca mi s-a facut rau de la inghesuiala aia.
    La Hcc a fost superb , missu e la mine in clasa deci avem cu ce ne mandri !
    toti bobocii au fost superbi si felicitari tuturor >:D< !

    • geany

      luni, 08.11.2010 at 19:01

      mersi mada ;;) :*

  6. angel

    luni, 08.11.2010 at 17:52

    cel mai naspa ball a fost . asta este adevarul fara suparare. am fost la ambele dar naspa bal frate. se putea si mai bine . asta este . proasta organizare la hcc

  7. anonim

    luni, 08.11.2010 at 23:37

    la HCC au fost mai multe probleme … gen : nu gasim filmuletzu , nu gasim melodia , si cea mai mare prostie a fost faptul ca au fost ‘4 prezentatori’si la asta nu s-a ‘lucrat’ deloc si in legatura cu faptul ca ‘la HCC a fost mai mult parada modei si foarte mult dans’ e un adevar , dar a prins la public. La orice bal exista acel ‘se putea si mai bine’.

  8. greedy

    marți, 09.11.2010 at 00:31

    tot timpu se poarta razboiu eco-hcc…..c mon guys admit it ! hcc face legea in judet…e the best !

    • ChinA

      joi, 09.12.2010 at 03:08

      Prin ce faceti legea? Da-mi 3 argumente !

      Adica am prieteni buni in HCC (baieti si fete) care imi zic la sfarsitul semestrului I sau al II-lea ca au 1 caiet universal si note peste 9. Cam nasol. La Economic se face scoala nu numai la liceu si la profesionala. Nu vreau sa redeschid conflictul hcc-economic. Totusi felicitari pentru premiul „10 pentru Romania”. E o batalie castigata de voi 🙂

      • i

        joi, 09.12.2010 at 17:28

        asta depinde de clasa si de profil, in general ce zici tu se intampla fie in clasele slabe de mate info fie la uman, in clasele de mate-info-engleza se invata pe bune, asa ca ai si tu dreptatea ta, dar si cei care spun ca in hcc se invata o au pe a lor

  9. anoonimm:>

    marți, 09.11.2010 at 16:05

    Am fost la Sportiv, Economic si Hcc. hai sa nu fim rai si sa nu mai criticam..le`au iesit tuturor destul de bine, cu micile probleme din spatele scenei. In fine. Cel mai tare ma deranjat alegerea miss si mister hcc. deci..aiurea rau..! ca si in fiecare an..pe pile :-j uitati-va umpic in video’ul de mai sus…fata ce a iesit miss…:-j nu era deloc energica, era dragutza, nu zic…dar nu era potrivita pe miss. sincer, imi pare rau.

  10. aaa.

    marți, 09.11.2010 at 17:24

    Miss/mister hcc…de tot…:-j mai bine tac :))) vrajala pe fata !!!!

  11. doru

    marți, 09.11.2010 at 17:26

    ai mare dreptate „aaa” :-j…am fost si eu la bal…fata e draguta…dar lipsita de viata…au fost fete chiar frumoase..aiurea. Imi pare rau 🙁 !

  12. Oana

    marți, 09.11.2010 at 17:36

    railor [-( ;)) Toate balurile au fost frumoase in felu’ lor..:D Felicitari Janetaa! :**

  13. ye

    marți, 09.11.2010 at 18:34

    BINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GEANYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

    ps: orez cu lapte

  14. Aurora

    vineri, 12.11.2010 at 10:43

    Nu este adevarat ca s-a luat pe pile..si nici nu s-a luat in toti anii pe pile..asa ca atata timp cat nu cunosteti nu vorbiti!! Toata lumea spune ca la Hcc se ia pe pile..dar nu este adevarat…mai dati-va reset..sunteti depasiti de situatie dragilor;)

    • LOL

      sâmbătă, 13.11.2010 at 12:15

      :)))))))) vrei sa zici ca nici sandu nu a luat pe pile?

      • gg

        duminică, 21.11.2010 at 16:22

        :)))) nu crek trebuia sa zici :)))

  15. Mihaela

    vineri, 12.11.2010 at 10:49

    Nici eu nu stiu de ce a luat ea..era Irina care era mult mai frumoasa si s-a descurcat mult mai bine decat ea..dar cred ca de vina au fost voturile pt popularitate care au avut loc in scoala…cel putin din cate am inteles eu:D

  16. ye

    vineri, 12.11.2010 at 13:27

    stai linistita mihaela, a fost clar aranjat balul, eu stiam ca iasa geany de cand s-a inscris la liceu

    ce hateri sunteti unii … nu o fost atata agitatie cand o iesit basescu a 2a oara, bine ca va agitati ca nu o dat UN JURIU COMPETENT missul la prietenele voastre

  17. maty

    vineri, 12.11.2010 at 14:20

    Trebue sa intelegem ca sunt BOBOCi – (la inceput de drum, timizi,dornici de afirmare…) Am fost in spatele scenei, i-am vazut pe toti emotionati, frumosi care mai de care, toate perechile ar fi meritat marele premiu darrr…………
    Bravo Geany ai fost cea mai tare,cea mai decent si frumos imbracata,sper din toata inima sa ramai la fel de frumoasa si in aspectul exterior dar mai ales in cel interior. Ai fost la inaltime!

  18. Larisa

    vineri, 12.11.2010 at 20:13

    Avand in vedere ca in urma cu ceva ani am facut parte din colectivul ce a organizat balul la Colegiul Tehnic Apulum imi dau seama cat de greu este sa organizezi un asemenea eveniment, iar probleme apar inevitabil. Felicitari pentru coprezentatori pentru modul in care au stiut sa iasa situatiile neprevazute. Felicitari pentru toti participantii si pentru curajul pe care l-au avut prin participarea la acest concurs. In ceea ce priveste castigatorii, mi se pare alegerea cea mai potrivita. Consider ca juriul format din profesori si parinti a facut o alegere obiectiva bazata pe prestatia concurentilor.
    Geany esti o frumoasa si in seara aceea ai stralucit.
    P.S.: Sa nu uitam ca in orice concurs exista invingatori si invinsi!

  19. Tami

    vineri, 12.11.2010 at 20:22

    Ce-i frumos si la Dumnezeu ii place! Bravo Geany si Ema! Nu bagati in seama invidiosii! Hai Oarda!

  20. anonim

    sâmbătă, 13.11.2010 at 12:32

    ‘ye’stii cam multe, cred ca ar fii mai bine sa mergi pe la 0TV, poate o gasesti pe Elodia draga. In acest an la HCC chiar nu a fost nimica pe pile iti spun din cunostiinta de cauza, iar problemele organizatorice apar cand nu te astepti, cand spui ‘e totul bine insfarsit si ne va iesi fara probleme ‘atunci incep sa apara problemele , cat de minore dar acele probleme apar cand nu te astepti si nu te-ai gandit niciodata ca vei avea problema ‘aceea’.

  21. ye

    sâmbătă, 13.11.2010 at 20:24

    lasa pe elodia ca ii pe mamut, doarme. ma, daca io zic ca ea trebuia sa iasa, ea trebuia sa iasa, ori suntem sustinatori, ori nu mai suntem. si citeste mai atent ce am scris, ori esti perspicac, ori nu mai esti, deci nu?

  22. Aurora

    luni, 15.11.2010 at 19:52

    Nu ma refeream numai la Sandu.Au fost multe alte cazuri in care nu s-a luat pe pile:) (rasp pt LOL )

  23. anonim

    marți, 16.11.2010 at 22:11

    LOL … nu fii invidios, s-a descurcat bine si Sandu … nu a fost neaparat pile.

  24. mirel

    sâmbătă, 20.11.2010 at 17:33

    cine la ales pe macarie ala mic sa prezinte? si daca l-ati ales dc nu i-ati dat un redbull peste ochi sa-si revina ca era cel mai plictisit om din toata sala.

  25. anonim

    luni, 22.11.2010 at 19:57

    mirele nu prea stii cum se organineaza un bal si cum se ‘aleg’prezentatori … prezentatori sunt cei care au luat miss \ mister in urma cu 2 ani 🙂 .

  26. mirel

    miercuri, 15.12.2010 at 20:03

    bv ba, esti destept in cap. normal ca trebuia sa fie misterul castigator in urma cu 2 ani, dar daca in urma cu 2 ani A FOST BLAT xxxxx atunci cine trebuia sa prezinte? nu altu?

  27. Diana doru

    sâmbătă, 15.10.2011 at 09:45

    Ce rau imi pare că nu m-am bagat si eu anul acesta:'(. . . .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax