Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bani de la bugetul local pentru proiectul „Eu nu abandonez şcoala”, în 2013. Peste 20.000 de lei pentru cheltuieli salariale şi administrative

Publicat

Continuarea proiectului „Eu nu abandonez şcoala„, destinat copiilor cu risc de părăsire timpurie a sistemului de învăţământ din Alba Iulia presupune cheltuieli necesare activităţii Centrului pentru Prevenirea şi Combaterea Abandonului Şcolar, înfiinţat în acest context. Suma ce ar urma să fie aprobată de consilierii  locali, marţi, este de 24.200 de lei, reprezentând valoarea salariilor şi a consumabilelor aferente activităţii din 2013.

Municipiul Alba Iulia a implementat, în perioada 1 februarie 2011 – 31 ianuarie 2012, proiectul „Eu nu abandonez şcoala”, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Obiectivul general al proiectului este prevenirea şi corectarea fenomenului de părăsire timpurie a şcolii prin adoptarea de strategii locale. În cadrul acestuia, au fost asistaţi 15 copii din ciclul gimazial care nu şi-au continuat studiile şi 60 de levi cu risc de părăsire timpurie a şcolii. De asemenea, au fost formate 15 persoane pentru măsuri de educaţie tip „şcoală după şcoală” şi „a doua şansă”, fiind consiliaţi 100 de părinţi şi tutori. De asemenea, a fost înfiinţat Centrul pentru Prevenirea şi Combaterea Abandonului Şcolar, a cărui activitate va fi susţinută financiar de Municipiul Alba Iulia.

Astfel, propunerea adusă în atenţia consilierilor locali este de aprobare a cheltuielilor în valoare totală de 24.000 lei aferente anului 2013, din care 20.000 de lei reprezintă salariile şi 4.200 lei consumabile pentru activitatea Centrului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: ASTĂZI: Şedinţă la Consiliul Local Alba Iulia. Vezi proiectele APROBATE | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax