Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat acuzat de delapidare, trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. A prejudiciat cu 8.900 de lei firma la care era angajat

Publicat

judecart

tribunal albaUn bărbat care a prejudiciat cu 8.900 de lei firma la care era angajat a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru delapidare. Potrivit procurorilor, în perioada 2011-2012, acesta şi-a însuşit bani şi bunuri, prin facturi şi chitanţe false.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus trimiterea în judecată a inculpatului S.E., în stare de libertate. Acuzaţiile sunt de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea stare de fapt:

“În perioada iulie 2011 – iunie 2012, în calitate de angajat al unei societăţi comerciale cu atribuţii de gestiune a mărfii livrate şi a banilor încasaţi de la clienţii societăţii, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la diferite intervale de timp, inculpatul S.E. şi-a însuşit prin întocmirea în fals a unor facturi şi chitanţe bani şi bunuri în valoare totală de 8.904,99 lei din banii şi bunurile pe care le gestiona, folosindu-le în interes personal sau în interesul altor persoane.

Precizăm că această etapă a procesului penal, reglementată în Codul de procedură penală, reprezintă finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, potrivit Parchetului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax