Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 34 de ani din comuna Sâncel, reținut de polițiști. A furat un laptop şi trei telefoane mobile dintr-un apartament din Aiud

Publicat

duba politie Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe un bărbat de 34 de ani din comuna Sâncel. Acesta a furat un laptop şi trei telefoane mobile dintr-un apartament din Aiud. Bunurile au fost recuperate şi restituite păgubitului.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat şi reţinut, miercuri,  pe M.A., de 34 de ani, din comuna Sâncel, jcare este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 6 decembrie.

Acesta a pătruns, prin efracţie, într-un apartament din municipiul Aiud de unde a sustras un laptop şi trei telefoane mobile a căror valoare a fost estimată de păgubit la 2.300 de lei.

Poliţiştii au reuşit să recupereze întregul prejudiciu, iar faţă de M.A. au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax