Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 45 de ani din comuna Livezile, ARESTAT preventiv pentru TENTATIVĂ de OMOR calificat. Şi-a lovit cumnata cu un cuţit

Publicat

cutitUn bărbat de 45 de ani din comuna Livezile a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru tentativă de omor calificat. Aflat sub influenţa alcoolului, în vizită la cumnatul său, în comuna Ponor, a lovit-o pe soţia acestuia, cu un cuţit. Fapta s-a petrecut înainte de Crăciun, bărbatul fiind prins ulterior de poliţiştii din Aiud.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au transmis informaţii despre caz. Aceştia au dispus, în 6 ianuarie 2016, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore și punerea în mișcare a acțiunii penale față de Ioan Ursa (45 de ani), fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

În data de 7 ianuarie 2016, urmare propunerii formulate de către procuror, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă, potrivit Parchetului.

„S-a reţinut că în data de 22.12.2015, în jurul orei 17.30, în timp ce persoana vătămată U.V. se afla la domiciliul său din comuna Ponor, judeţul Alba, pe fondul unor discuţii contradictorii, inculpatul Ursa Ioan a încercat să-i suprime viaţa acesteia, respectiv i-a aplicat o lovitură cu un cuţit, timp în care i-a proferat ameninţări cu moartea, cauzându-i o plagă înţepată la nivelul braţului drept şi o plagă tăiată interdigitală spaţiul I, faţă dorsală mâna stângă, leziuni care au necesitat pentru vindecare un termen de 8-9 zile de îngrijiri medicale”.

Fapta a intrat în atenţia Poliţiei Rurale Aiud, secţia 3, în 21 decembrie. Ioan Ursa, din satul Izvoarele, comuna Livezile, se afla în vizită la locuinţa fratelui său, din comuna Ponor, iar, pe fondul consumului de alcool, a lovit-o pe V. Ursa, o femeie de 71 de ani, cu un cuţit, în braţul drept. Ulterior agresiunii, acesta s-a sustras urmăririi penale, dar a fost prins de poliţişti. Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud şi ulterior la Tribunalul Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax