Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 45 de ani din Galați, cercetat de polițiștii din Alba. A furat 10 metri cubi de balast de la societatea comercială la care era angajat

Publicat

exploatari de balastUn bărbat de 45 de ani din Galați este cercetat de polițiștii din Alba după ce a fost prins în timp ce transporta un camion cu 10 metri cubi de balast. Polițiștii au stabilit că materialul provenea de la societatea comercială la care era angajat bărbatul. 

Luni în jurul orelor 18.50, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza localităţii Cenade, au oprit, pentru control, un camion încărcat cu balast, condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Galaţi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că încărcătura – 10 metri cubi de balast – fusese sustrasă din depozitul de materiale de construcţii aparţinând societăţii comerciale al cărui angajat era bărbatul.

Balastrul, în valoare de 420 de lei, a fost restituit societăţii păgubite, iar faţă de conducătorul camionului a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax