Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 57 de ani din Săliştea, cu dosar penal. A condus un tractor, fără permis. Şi proprietarul utilajului este cercetat de poliţişti

Publicat

tractor Un bărbat de 57 de ani din Săliştea s-a ales cu dosar penal după ce a condus un tractor, fără permis, pe o stradă din comună. Şi proprietarul utilajului agricol este cercetat de poliţişti, pentru că i-a încredinţat autovehiculul.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 20.00, poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos au oprit pentru control, pe strada David Prodan din comună, un tractor la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul i-a fost încredinţat de un bărbat de 33 de ani, din localitate.

Poliţiştii au întocmit dosare penale în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis respectiv încredinţarea unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducere pe drumurile publice, unei persoane care despre care ştie că nu deţine permis de conducere.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax