Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 62 de ani din Abrud, REŢINUT de Poliţie. A condus cu alcoolemie de 1,09, la Alba Iulia

Publicat

arestat, catuse Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Abrud a fost reţinut de poliţiştii din Alba Iulia, după ce a condus prin oraş cu alcoolemie de 1,09. A fost oprit pe strada Tulnicului din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, în 11 iunie, în jurul orei 12.05, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, pe strada Tulnicului, un autoturism ce era condus de un bărbat de 62 de ani, din Abrud.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,09 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Alba Iulia pentru recoltarea de probe biologice, iar în urma analizei mostrelor de sânge care i-au fost recoltate, rezultatul probei I a fost de 2,10 g  alcool pur în sânge, iar rezultatul probei a II-a a fost de 1,95 g alcool pur în sânge.

Având în vedere aceste valori, în 13 iunie, organele de cercetare penală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de S.P. pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Față de S.P. s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a se face propuneri legale care vor fi înaintate Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia pentru a dispune în consecință. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax