Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 70 de ani din Aiud, în stare gravă la spitalul din Târgu Mureș. A fost lovit de o mașină după ce a traversat printr-un loc nepermis

Publicat

politie, sirena, lumini. girofarUn bărbat de 70 de ani din Aiud a suferit leziuni și a fost transportat la spital în urma unui accident petrecut joi în jurul orei 5.20, pe strada Cuza Vodă din municipiu. Potrivit IPJ Alba, bărbatul a traversat printr-un loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism, fiind rănit ușor. Acesta a fost transportat la spitalul din Aiud însă starea lui s-a agravat și a fost transferat la spitalul din Târgu Mureș.

Potrivit reprezentanților IPJ, victima a fost conștientă în momentul în care a fost transportat la spitalul municipal, ba chiar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Aiud, iar ora 4.00, vineri dimineața,  din cazau faptului să starea acestuia s-a agravat, a fost transportat la spitalul din Târgu Mureș.

Potrivit unui apropiat de-al familiei, în acest moment tarea lui este critică.

„Omul rănit, a fost trimis la spitalul din Aiud, unde nu au putut face nimic fiind lovit tare la cap, dar totuși l-au ținut o groază de vreme. Au sunat la spitalul din Cluj, care nu l-au primit fiindcă au spus ca e plin la urgențe, după care au sunat la Târgu Mureș, unde până la urma l-au și transportat.

Problema este ca cei din Aiud l-au ținut mult prea mult în condițiile în care nu au putut face nimic, plus că au trebuit să aștepte o ora pentru o ambulanța din Alba Iulia, deoarece trebuia sa fie și un doctor pe ambulanță.

Vorbind cu doctorul din Tg. Mureș ne-a spus că dacă era transportat la timp acolo, puteau sa-l opereze ar fi avut șanse mult mai mari. În acest moment se află în stare foarte gravă” ne-a transmis apropiatul bărbatului.

UPDATE IPJ ALBA:  La data de 05.01.2017, în jurul orelor 17.20, S.F., de 70 de ani, din Aiud, în timp ce se deplasa pe strada Cuza Vodă din Aiud, s-a angajat în traversarea acesteia, fără să se asigure şi prin loc nepermis, împrejurare în care a fost acroşat de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Aiud.

În urma accidentului, pietonul a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la spitalul din Aiud şi ulterior la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax