Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 75 de ani din comuna Albac, ARESTAT pentru TENTATIVĂ de OMOR: Şi-a înjunghiat nepotul cu un briceag

Publicat

cutitUn bărbat în vârstă de 75 de ani dintr-un sat din comuna Albac a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat propriul nepot, cu un briceag, în abdomen şi braţul drept. Victima agresiunii, un bărbat de 51 de ani a ajuns în stare gravă la spitalul din Târgu Mureş.

Sâmbătă, 25 octombrie, la ora 18.50, polițiștii din Cîmpeni au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din localitatea Bărăști, comuna Albac, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni și a suferit mai multe plăgi înjunghiate.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla pe un fânaț din localitatea Bărăști, B.M., de 51 de ani, a avut o discuție în contradictoriu referitoare la teren, cu unchiul său, T.I., de 75 de ani, din aceeași localitate, împrejurare în care vârstnicul l-a lovit cu un briceag în zona abdomenului și al brațului drept.

B.M. a fost transportat la spitalul din Câmpeni, de unde a fost transferat la un spital din Târgu Mureș întrucât starea sa de sănătate s-a agravat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu polițiștii din Câmpeni, precum și a diagnosticului stabilit de medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, dosarul penal a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracțiunea de omor în forma tentativei.

Unitatea de parchet a dispus reținerea lui T.I. pentru o perioadă de 24 de ore, iar duminică l-a prezentat instanței de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax