Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat de 70 de ani, găsit DECEDAT într-o fântână din cartierul albaiulian Oarda de Sus

Publicat

Fantana O persoană a fost găsită decedată sâmbătă după-amiază, într-o fântână din cartierul albaiulian Oarda de Sus. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, bărbatul este C.I., în vârstă de 70 de ani. Pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violență. În acest caz, cel mai probabil este vorba de o sinucidere, având în vedere că nu este la prima tentativă.

ISU Alba a transmis că Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit sâmbătă, la solicitarea Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în cartierul Oarda de Sus, pentru extragerea unei persoane decedate (un bărbat în vârstă de 70 ani) dintr-o fântână. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție.

Tot în Oarda de Sus în urmă cu mai puțin de o lună s-a solicitat intervenția pompierilor pentru a ajuta la scoaterea unui bărbat de aceeași vârstă, dintr-o fântână. Astfel, acesta nu ar fi la prima încercare de a-şi lua viaţa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi

    sâmbătă, 20.08.2016 at 17:49

    Din păcate e aceeași persoană….Dumnezeu să îl odihnească….Nea Nelu.. .(((

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax